Μιχάλης Μάρκου: «Περήφανος για το πάθος των παικτών μου και την αγάπη τους για την Εθνική» (video)


Περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και την κατάθεση ψυχής που έκαναν στο γήπεδο δηλώνει ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας των Παίδων Κ-17 Μιχάλης Μάρκου, μετά την επιτυχία της κατάκτησης της 1ης θέσης στον 4ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA.

«Ήταν μια μεγάλη επιτυχία για τους ποδοσφαιριστές μας και θέλω να τους συγχαρώ. Δεν ήταν εύκολη η αποστολή τους και χρειάστηκε κατάθεση ψυχής για

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Όρεγκον, ΗΠΑ: Άγριες μέλισσες αλληλεπιδρούν στην είσοδο της κυψέλης τους πίσω από έναν αχυρώνα επεξεργασίας φρούτων κοντά στο Έλκτον, σε αγροτική περιοχή της νοτιοδυτικής Ορεγκον. Robin Loznak/Zuma Press Wire/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μανταρίνι ήταν άγνωστο στην Ελλάδα πριν από την Επανάσταση του '21. Το έφερε στη χώρα μας ο ρώσος ναύαρχος Χέυδεν, που συμμετείχε στη Ναυμαχία του Ναβαρίνου.

Σήμερα


Παρασκευή
30
Μαΐου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1431
Η Ζαν ντ Αρκ, γνωστή και ως Ιωάννα της Λορραίνης, καίγεται στην πυρά από ένα αγγλικό συμβούλιο στη Ρουέν της Γαλλίας
1924
Γίνεται η ιδρυτικη συνέλευση της Α.Ε.Κ. (Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπολιτών) στην Αθήνα. Αργότερα η ομάδα άλλαξε το όνομα της σε «Κωνσταντινούπολης» σε μία προσπάθεια να οικειοποιηθεί τους Έλληνες πρόσφυγες εκ Μικράς Ασίας.
1941
Ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας, φοιτητές της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και της Νομικής Αθηνών, κατεβάζουν τη γερμανική σημαία από τον ιστό στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ως ένδειξη αντίστασης στη γερμανική κατοχή.
1943
Ο Γιόζεφ Μένγκελε διορίζεται γιατρός του στρατοπέδου εξόντωσης Άουσβιτς Μπίρκεναου όπου στο εξής θα πραγματοποιήσει απάνθρωπα πειράματα με κρατούμενους.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy