ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποτυχία!

 


ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποτυχία!
Εκτός κυπέλλου και εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος το ΑΠΟΕΛ του Μανόλο Χιμένεθ. Με τον Ισπανό στον πάγκο οι γαλαζοκίτρινοι που μπήκαν στη φετινή σεζόν σαν πρωταθλητές, καταγράφουν τεράστια αποτυχία και τους έχει απομείνει η διεκδίκηση της 3ης θέση και η συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με την Τσέλιε.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πειραιάς, Ελλάδα: Σιίτες Μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται κατά τη διάρκεια πομπής για το Μουχαράμ, στο πλαίσιο της Ασούρα, στον Πειραιά. Stelios Misinas/Reuters

Ήξερες ότι...

Τον 18ο αιώνα στη Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη δουλειά του ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία!

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
14
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Νικόδημος

1789
Γαλλική Επανάσταση: Κατάληψη της Βαστίλης.
1913
Γεννήσεις: Χαβιέ Σολάνα, Ισπανός πολιτικός
1933
Gleichschaltung: Στη Γερμανία, όλα τα πολιτικά κόμματα κηρύσσονται παράνομα εκτός από το Εθνικοσοσιαλιστικό.
1977
Γεννήσεις: Πρικίπισσα Βικτωρία Επίσημη διάδοχος του βασιλικού στέμματος της Σουηδίας