Γερμανία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν άγνωστο που τους απείλησε με τσεκούρι στο Αμβούργο


Γερμανία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν άγνωστο που τους απείλησε με τσεκούρι στο Αμβούργο
CYPRUSTIMES

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ντάκα, Μπαγκλαντές: Καμένα οχήματα και κτίριο κατεστραμμένο από πυρκαγιά κατά τη διάρκεια απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά από φονική βία σχετικά με την κατανομή θέσεων στη δημόσια υπηρεσία. Συγκρούσεις μεταξύ φιλοκυβερνητικών δυνάμεων και διαδηλωτών άφησαν χιλιάδες τραυματίες και περίπου 150 νεκρούς, αν και η κυβέρνηση αρνήθηκε να δημοσιεύσει επίσημα στοιχεία για τον αριθμό των νεκρών.

Ήξερες ότι...

Λόγω κρουσμάτων κερδοφορίας, από το 1950 και έκτοτε όλοι οι νικητές των Βραβείων Όσκαρ υπογράφουν συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο τους απαγορεύεται να πουλήσουν το πολυπόθητο βραβείο.

Σήμερα


Δευτέρα
29
Ιουλίου
2024

Γιορτάζουν : Θεόδοτος, Θεοδότης, Θεοδότη, Καλλίνικος, Καλλινίκης

1913
Στο Λονδίνο υπογράφεται το πρωτόκολλο ίδρυσης αυτόνομου κράτους με το όνομα Αλβανία.
1919
Υπογράφεται μυστική συμφωνία από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Ελ. Βενιζέλο και τον Υπουργό Εξωτερικών της Ιταλίας κόμη Θ. Τιττόνι. Με αυτή καθορίζεται διαχωριστική γραμμή κατοχής στη Μ. Ασία μεταξύ των στρατευμάτων τους, παραχωρούνται στην Ελλάδα τα Δωδεκάνησα, παρέχεται πλήρης υποστήριξη στις ελληνικές διεκδικήσεις στην Α. και Δ. Θράκη και γίνεται αποδεκτή η απαίτηση ενσωματώσεως της Β. Ηπείρου στην Ελλάδα (Σύμφωνο Τιττόνι - Βενιζέλου). Η συμφωνία αυτή τελικά δεν εφαρμόσθηκε.
1921
Ο Αδόλφος Χίτλερ γίνεται πρόεδρος του Εθνικοσοσιαλιστικoύ Κόμματος των Γερμανών Εργατών.
1981
Στο αβαείο Γουέστμινστερ του Λονδίνου ο διάδοχος του Βρετανικού Θρόνου Πρίγκιπας Κάρολος παντρεύεται την 20χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας λαίδη Νταϊάνα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy