Κι άλλο φούσκωμα στους λογαριασμούς ΑΗΚ

Κι άλλο φούσκωμα στους λογαριασμούς ΑΗΚ

Λέγαμε τις τελευταίες μέρες για αυξήσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρισμού 5% σε σχέση με το περασμένο δίμηνο, 11% σε σχέση με το περσινό κ.τ.λ. Συν το φούσκωμα λόγω κλιματιστικών, λέγαμε.
 
Αφήσαμε όμως κάτι πίσω. Προσθέστε και το κόστος των επενδύσεων για νέα μονάδα 160 μεγαβάτ, για την εγκατάσταση μονάδων αποθείωσης και κατακράτησης σωματιδίων στις Μονάδες Ατμού 1&2 του ΗΣ Βασιλικού και την αναβάθμιση της υφιστάμενης Μονάδας Κατακράτησης Σωματιδίων στη Μονάδα 3 του ΗΣ Βασιλικού.
 
Η ΡΑΕΚ ενέκρινε τη συμπερίληψη

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

karavakia

Πάρκινγκ. Ούτε για ψάρεμα, ούτε στην θάλασσα για τα μικρά ψαράδικα της φωτογραφίας. Ολα ασφαλή στο λιμάνι του Varaval για να περάσει και να φύγει ο κυκλώνας Vayu. EPA/DIVYAKANT SOLANKI

Ήξερες ότι...

Ο μαϊντανός είναι το βότανο που χρησιμοποιείται περισσότερο σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα


Δευτέρα
17
Ιουνίου
2019
Παγκόσμια ημέρα Κατά της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας

Γιορτάζουν : Κανένας

1789
Γαλλική Επανάσταση: Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ κλείνει την αίθουσα συνεδριάσεων της Γενικής Συνέλευσης.Οι εκπρόσωποι της Τρίτης Τάξης στη Γενική Συνέλευση συστήνουν Εθνοσυνέλευση.
1940
Τα Βαλτικά κράτη Εσθονία, Λεττονία και Λιθουανία καταλαμβάνονται από τη Σοβιετική Ένωση.
1944
Η Ισλανδία ανεξαρτητοποιείται από τη Δανία.
1972
Γουώτεργκεητ: Πέντε άνθρωποι του Λευκού Οίκου συλλαμβάνονται κάνοντας διάρρηξη στα γραφεία της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, στην προσπάθεια παρακολούθησης της αντιπολίτευσης από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy

Ακολουθήστε μας

facebook twiter