Κίνητρα για προσιτή κατοικία

Κίνητρα για προσιτή κατοικία
Η αύξηση ζήτησης στέγης με συνεπακόλουθο τη σημαντική άνοδο στις τιμές των ενοικίων οδήγησε την κυβέρνηση να δράσει με στόχο να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα μέσω της αύξησης προσφοράς οικιστικών μονάδων. Προς τον σκοπό αυτό ετοιμάστηκε νέο πλαίσιο στεγαστικής πολιτικής το οποίο παρουσιάστηκε χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο από τον υπουργό Εσωτερικών, Κωνσταντίνο Πετρίδη και θα εξαγγελθεί αύριο.
 
Η νέα πολιτική παρέχει σημαντικά πολεοδομικά κίνητρα στους επιχειρηματίες ανάπτυξης γης που θα παραχωρούνται από το υπουργείο Εσωτερικών, μέσα από την αύξηση συντελεστή

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

elalalaffa

Τα τρία ορφανά. Δεν μπόρεσαν να γνωρίσουν την μητέρα τους τα εικονιζόμενα ελαφάκια. Εγκυος ήταν όταν την χτύπησε αυτοκίνητο στην περιοχή Rhine-Neckar της Γερμανίας επισπεύδοντας την γέννα. Τα μικρά τα βρήκαν στον αυτοκινητόδρομο και τα έδωσαν σε καταφύγιο άγριων ζώων στο Huenfeld. Ilka Pissin/dpa via AP)

Ήξερες ότι...

Η μονομαχία στην Παραγουάη είναι νόμιμη, αρκεί και τα δύο μέρη να είναι δωρητές αίματος...

Σήμερα


Τρίτη
21
Μαΐου
2019
Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού

Γιορτάζουν :Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα

1864
Το Ιονικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.
1927
Ο Τσαρλς Λίντμπεργκ προσγειώνεται στο Παρίσι, ολοκληρώνοντας την πρώτη πτήση χωρίς σταθμό πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό στην Ιστορία.
1985
Γεννιούνται τα πρώτα τρίδυμα με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα..
2005
Η Ελλάδα κατακτά την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "My number One", ερμηνευμένο από την Έλενα Παπαρίζου.
2006
Το Μαυροβούνιο αποφασίζει σε δημοψήφισμα με πλειοψηφία 55.5% την ανακύρηξή του σε ανεξάρτητο κράτος και τη διάλυση του ομόσπονδου κράτους της Σερβίας και Μαυροβουνίου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy

Ακολουθήστε μας

facebook twiter