Το όνειρο 86χρονης έγινε πραγματικότητα - Πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική διαφήμιση (βίντεο)


Το όνειρο 86χρονης έγινε πραγματικότητα - Πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική διαφήμιση (βίντεο)

Σε μια 86χρονη Αμερικανίδα δόθηκε η ευκαιρία της ζωής της από εταιρεία με οδοντόκρεμες, η οποία την επέλεξε για διαφήμιση που θα μεταδοθεί στην αγαπημένης της εκπομπής.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Μπέρθα Ναν, γιαγιά έξι εγγονιών, είχε τη φιλοδοξία να γίνει ηθοποιός, αλλά την άφησε κατά μέρος για να μεγαλώσει τα παιδιά της. Ωστόσο τα όνειρά της ξαναζωντάνεψαν, χάρη στη ΜΚΟ «Wish of a Lifetime», που πραγματοποιεί ευχές σε ηλικιωμένους στην Αμερική.

«Φρόντιζα την οικογένειά μου, δεν κυνήγησα

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μοτζοκέρτο, Ινδονησία: Περιστέρια πετούν μπροστά από ένα γιγάντιο άγαλμα του Βούδα στον ναό Maha Vihara Mojopahit, ενόψει του φεστιβάλ Βεσάκ, το οποίο τιμά τη γέννηση, τη φώτιση και το θάνατο του Βούδα. Juni Kriswanto/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Στο Λονδίνο ακούγονται συστηματικά πάνω από 300 διαφορετικές γλώσσες και διάλεκτοι!

Σήμερα


Σάββατο
18
Μαΐου
2024
Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων

Γιορτάζουν :Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Ιούλιος, Τζούλια, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινή, Φαεινός

1803
Ναπολεόντειοι πόλεμοι: Η Μεγάλη Βρετανία κηρύσσει τον πόλεμο στη Γαλλία
1821
Μάχη των Δολιανών: Ο Έλληνας οπλαρχηγός Νικηταράς με 300 περίπου άντρες τρέπει σε φυγή 6.000 Τούρκους, τους οποίους και αποδεκατίζει. Από την μάχη αυτή ο γενναίος οπλαρχηγός έμεινε στην Ιστορία ως "Τουρκοφάγος".
1954
Τίθεται σε ισχύ η Ευρωπαϊκή Συνθήκη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
1994
Διεξάγεται στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας ο 37ος τελικός του Champions League μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων Μίλαν και Μπαρτσελόνα. Νικήτρια η ομάδα της Μίλαν με 4-0.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy