Πολιτιστική ατζέντα, Τρίτη 4 Ιουνίου

Πολιτιστική ατζέντα, Τρίτη 4 Ιουνίου
«Το Παιχνίδι της Σφαγής» στη Λευκωσία Στη Λευκωσία παρουσιάζεται καθημερινά από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή η παραγωγή της ΕΘΑΛ με το Παιχνίδι της Σφαγής» του Ευγένιου Ιονέσκο. Ο πραγματικός και συμβολικός θάνατος διατρέχουν το έργο και περιφέρονται στη σκηνή με ένα χαμόγελο και ταυτόχρονα αποθεώνεται σε ένα παράλογο ιλαροτραγικό παρόν. Μια ξαφνική επιδημία αποδεκατίζει μια ήσυχη και συνηθισμένη μια πόλη. Καθώς ο κοινωνικός ιστός καταρρέει και τα προσωπεία πέφτουν, οι άνθρωποι ανίσχυροι, οδηγούνται σ' ένα κρεσέντο τρόμου και αγωνίας.

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

karavakia

Πάρκινγκ. Ούτε για ψάρεμα, ούτε στην θάλασσα για τα μικρά ψαράδικα της φωτογραφίας. Ολα ασφαλή στο λιμάνι του Varaval για να περάσει και να φύγει ο κυκλώνας Vayu. EPA/DIVYAKANT SOLANKI

Ήξερες ότι...

Ο μαϊντανός είναι το βότανο που χρησιμοποιείται περισσότερο σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα


Δευτέρα
17
Ιουνίου
2019
Παγκόσμια ημέρα Κατά της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας

Γιορτάζουν : Κανένας

1789
Γαλλική Επανάσταση: Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ κλείνει την αίθουσα συνεδριάσεων της Γενικής Συνέλευσης.Οι εκπρόσωποι της Τρίτης Τάξης στη Γενική Συνέλευση συστήνουν Εθνοσυνέλευση.
1940
Τα Βαλτικά κράτη Εσθονία, Λεττονία και Λιθουανία καταλαμβάνονται από τη Σοβιετική Ένωση.
1944
Η Ισλανδία ανεξαρτητοποιείται από τη Δανία.
1972
Γουώτεργκεητ: Πέντε άνθρωποι του Λευκού Οίκου συλλαμβάνονται κάνοντας διάρρηξη στα γραφεία της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, στην προσπάθεια παρακολούθησης της αντιπολίτευσης από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy

Ακολουθήστε μας

facebook twiter