Ο Hasan απεβίωσε αλλά χρωστά €85 από το 1950

Ο Hasan απεβίωσε αλλά χρωστά €85 από το 1950
Ένα χρέος μόλις €85,43, το οποίο χρονολογείται από το 1950, μπλοκάρει την περιουσία του Τουρκοκύπριου Munir Hassan που διέμενε στην Αγγλία και απεβίωσε πριν από τέσσερα χρόνια. Αυτή την περίοδο γίνεται η διαχείριση της περιουσίας του Τουρκοκύπριου στο Λονδίνο, για να μεταβιβαστεί στη σύζυγο και στην 60χρονη κόρη του. Ωστόσο, οι διαχειριστές της περιουσίας βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το χρέος, το οποίο μπορεί να είναι μικρό, αλλά αποτελεί μεγάλο εμπόδιο όπως αποδεικνύεται στη μεταβίβαση της περιουσίας του αποθανόντος. 
 
Οι

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

kararaavva

Υπερπολυτελές χαρακτηρίζουν το εικονιζόμενο σκάφος La Lanterna Bar οι ιδιοκτήτες του. Προσφέρει φαγητό και ποτό στα ανοιχτά της παραλίας Lido στο Μογκαντίσου της Σομαλίας. REUTERS/Feisal Omar

Ήξερες ότι...

Η παγωτοβιομηχανία Ben & Jerrys στέλνει τα απορρίμματά της στις τοπικές φάρμες, για τροφή στους χοίρους. Οι χοίροι φαίνεται να λατρεύουν όλες τις γεύσεις εκτός από τη «μέντα oreo».

Σήμερα


Σάββατο
25
Μαΐου
2019

Γιορτάζουν : Κανένας

1521
Τερματίζεται η Δίαιτα της Βορμς όταν ο Κάρολος Ε, αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, εκδίδει το Ένδικτο της Βορμς με το οποίο κρίνει παράνομο τον Μαρτίνο Λούθηρο.
1925
Η «Δίκη των Πιθήκων» στις ΗΠΑ: Ο Τζον Σκόουπς καταδικάζεται επειδή δίδασκε τη Θεωρία της Εξελίξεως του Δαρβίνου στο σχολείο.
1973
Το αντιτορπιλικό Βέλος ΙΙ ενώ συμμετείχε σε άσκηση του NATO, για να αντισταθεί στην στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας στασίασε και αγκυροβόλησε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, αρνούμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy

Ακολουθήστε μας

facebook twiter