Αναστέλλει τα απεργιακά μέτρα η «Ισότητα»

Αναστέλλει τα απεργιακά μέτρα η «Ισότητα»
Την αναστολή της επ’ αόριστον απεργίας μέχρι τις 22 Μαΐου ανακοίνωσε αργά το βράδυ η παγκύπρια συντεχνία «Ισότητα» σχετικά με τους εργοδοτούμενους αορίστου χρόνου.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, μετά από αριθμό επαφών με πολιτικούς και άλλους παράγοντες, η συντεχνία ξεκινά από αύριο διάλογο και συναντήσεις με τα κόμματα και την εργοδοτική πλευρά ώστε να υπάρξει ρύθμιση των θεμάτων που αφορούν τους αορίστου χρόνου εργαζόμενους.
 
Το ΔΣ της «Ισότητας» αποφάσισε να αναστείλει την απόφαση για επ’ αόριστον απεργία μέχρι και

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

kararaavva

Υπερπολυτελές χαρακτηρίζουν το εικονιζόμενο σκάφος La Lanterna Bar οι ιδιοκτήτες του. Προσφέρει φαγητό και ποτό στα ανοιχτά της παραλίας Lido στο Μογκαντίσου της Σομαλίας. REUTERS/Feisal Omar

Ήξερες ότι...

Η παγωτοβιομηχανία Ben & Jerrys στέλνει τα απορρίμματά της στις τοπικές φάρμες, για τροφή στους χοίρους. Οι χοίροι φαίνεται να λατρεύουν όλες τις γεύσεις εκτός από τη «μέντα oreo».

Σήμερα


Σάββατο
25
Μαΐου
2019

Γιορτάζουν : Κανένας

1521
Τερματίζεται η Δίαιτα της Βορμς όταν ο Κάρολος Ε, αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, εκδίδει το Ένδικτο της Βορμς με το οποίο κρίνει παράνομο τον Μαρτίνο Λούθηρο.
1925
Η «Δίκη των Πιθήκων» στις ΗΠΑ: Ο Τζον Σκόουπς καταδικάζεται επειδή δίδασκε τη Θεωρία της Εξελίξεως του Δαρβίνου στο σχολείο.
1973
Το αντιτορπιλικό Βέλος ΙΙ ενώ συμμετείχε σε άσκηση του NATO, για να αντισταθεί στην στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας στασίασε και αγκυροβόλησε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, αρνούμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy

Ακολουθήστε μας

facebook twiter