LIVE: Η Ελλάδα ψηφίζει πρωθυπουργό (εικόνες βίντε


LIVE: Η Ελλάδα ψηφίζει πρωθυπουργό (εικόνες βίντε
Σε μια ακόμα κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση καλείται να αποφασίσει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός, ο οποίος βιώνει μια πρωτοφανή κρίση, όχι μόνο οικονομική μα γενικότερη εδώ και δέκα περίπου χρόνια.
 
Η Ελλάδα ετοιμάζεται να εισέλθει σε μια νέα περίοδο, καθώς όλες οι δημοσκοπήσεις τοποθετούν τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο κυβερνώντα ΣΥΡΙΖΑ.
 
Εκτός απροόπτου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κληθεί να αναλάβει την πρωθυπουργία είτε με αυτοδύναμη τη νεοφιλελεύθερη παράταξη είτε αναζητώντας συνεργασίες. Σε αυτή την περίπτωση, ο Αλέξης Τσίπρας, θα κληθεί να ανασυνταχθεί ως αξιωματική αντιπολίτευση.
 
Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει αν η νέα Βουλή των Ελλήνων θα είναι επτακομματική, με το Κίνημα Αλλαγής, το ΚΚΕ, τη Χρυσή Αυγή, την Ελληνική Λύση και τη Μέρα 25 να συμπληρώνουν την 300άδα ή αν επιβεβαιωθεί η αβεβαιότητα στους τρεις τελευταίους σχηματισμούς.
Οι κάλπες άνοιξαν σε όλη την Ελλάδα στις 7:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα.
 
 

 

 
Πηγή: Philenews

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Kasara, Ινδία: Μια γυναίκα προσπαθεί να αντλήσει νερό από ένα ξηραμένο πηγάδι. Francis Mascarenhas/Reuters

Ήξερες ότι...

Η χειραψία παλιά γινόταν για να δείχνει κανείς πως είναι άοπλος!

Σήμερα


Σάββατο
11
Μαΐου
2024

Γιορτάζουν :Αρμόδιος, Αρμόδης, Μεθόδιος, Αργύρης, Αργύριος, Αργυρή, Αργυρούλα, Ρούλα, Αργυρώ, Ασημίνα, Ολυμπία, Ολυμπιάς, Ολυμπιάδα, Ολύμπω, Ολύμπη, Όλια, Ολυμπούλα, Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

330
Εγκαινιάζεται η Κωνσταντινούπολη, την οποία είχε θεμελιώσει το 324 ο Κωνσταντίνος Α ο Μέγας και κτίστηκε σε επτά λόφους πάνω στην αρχαία αποικία των Μεγαρέων, Βυζάντιο.
1867
Το Λουξεμβούργο αποκτά την ανεξαρτησία του.
1949
Το Σιάμ μετονομάζεται σε Ταϊλάνδη.
1960
Το πρώτο αντισυλληπτικό χάπι γίνεται διαθέσιμο στην αγορά.
1987
Στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ λαμβάνει χώρα η πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς-πνεύμονα από τον Δρ. Μπρους Ράιτζ (Bruce Reitz) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy