Η γέφυρα στο «στενότερο σημείο του κόσμου» στο νησί με το ελληνικό όνομα


Από τη μια πλευρά τα σκούρα νερά του Ατλαντικού, από τη άλλη τα τιρκουάζ νερά και η λευκή άμμος στις Μπαχάμες. Τα δύο εντελώς διαφορετικά τοπία χωρίζονται από μια μικρή γέφυρα και βράχους πλάτους μόνο 9 μέτρων, σε ένα σημείο που έχει χαρακτηριστεί το «στενότερο σημείο του κόσμου».

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Valparaíso, Χιλή: Η Karol Cariola χαιρετίζει μετά την εκλογή της στα κεντρικά γραφεία του Κογκρέσου. Είναι η πρώτη φορά στη 112χρονη ιστορία της χώρας που ένα μέλος του Κομμουνιστικού κόμματος εκλέγεται πρόεδρος. Chamber of Deputies of Chile/EPA

Ήξερες ότι...

Οι αρχαίοι κινέζοι ζωγράφοι μπορούσαν ελεύθερα να ζωγραφίζουν γυμνές γυναίκες και ερωτικές περιπτύξεις. Ποτέ τους, όμως, δεν ζωγράφισαν μια γυμνή γυναικεία πατούσα!

Σήμερα


Τετάρτη
17
Απριλίου
2024
Παγκόσμια Ημέρα Αγροτικής Πάλης

Γιορτάζουν : Λαμπροτρίτη, Ραφαήλ, Ραφαήλος, Ραφαέλος, Ραφαέλα, Ραφαήλα, Νικόλαος, Νικολέττα, Νικόλας, Νίκος, Νικολούδα, Νικολίτσα, Νικολίνα, Νικολός, Νικολής, Νικολάκης, Ειρήνη, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνα, Ειρήνγκω, Ρένια

1956
Κύπριοι αγωνιστές της ΕΟΚΑ ανατινάζουν δύο δεξαμενές πετρελαίου στην Λευκωσία.
1961
O Μάνος Χατζιδάκις βραβεύεται με το όσκαρ καλύτερου τραγουδιού για το τραγούδι «Τα παιδιά του Πειραιά», που ακουγόταν στην ταινία «Ποτέ την Κυριακή» του Ζιλ Ντασέν.
1970
Το διαστημόπλοιο Απόλλο 13 επιστρέφει με ασφάλεια στη Γη, παρά τη μεγάλη βλάβη που προξένησε έκρηξη στις δεξαμενές του.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy