Πολιτεία: Ο ρόλος του ΟΗΕ σε ένα νέο διεθνές σύστημα

 


Πολιτεία: Ο ρόλος του ΟΗΕ σε ένα νέο διεθνές σύστημα
Η Πολιτεία προέβαλε το ντοκιμαντέρ “THE VETO” και άνοιξε δημόσιο διάλογο για τον ΟΗΕ και τη χρήση του βέτο.Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 8 Ιουλίου 2025, στην A.G. Leventis Gallery η εκδήλωση της Πολιτείας με τίτλο “THE VETO – Προβολή & Συζήτηση”, με στόχο την ανάδειξη του ρόλου του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και της χρήσης του δικαιώματος αρνησικυρίας (veto). Η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Δρ.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Λωρίδα της Γάζας: Ένας άνδρας κοιτάζει έξω από ένα παράθυρο, καθώς Παλαιστίνιοι αναζητούν θύματα από τη νυχτερινή ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε σπίτι στο προσφυγικό στρατόπεδο αλ-Σάτι. Mahmoud Issa/Reuters

Ήξερες ότι...

Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας «Αδερφότητα της Μοραβίας», εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον, τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου!

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
16
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

622
Αρχή του Μουσουλμανικού ημερολόγιου.
813
Οι Βούλγαροι εμφανίζονται μπροστά στα τείχη της Κωνσταντινουπόλεως.
1826
Ο Γεώργιος Σαχτούρης και ο Κωνσταντίνος Κανάρης νικούν τον τουρκικό στόλο κοντά στην Σάμο.
1906
Καταστροφές Ελληνικών ιδρυμάτων, εκκλησιών και σχολείων της Φιλιππουπόλεως από τους Βουλγάρους.
1945
Αρχίζει να λειτουργεί το «Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας», που ιδρύθηκε με τη ΣΠ 54, με πρώτο διευθυντή τον Ηρ. Πετμεζά.