Κορυφαίος νέος του πρωταθλήματος ο Μαρίνος: «Ευχαριστώ την ΟΜΟΝΟΙΑ»


Καλύτερος νέος του φετινού πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Μαρίνος Τζιωνής! Σε συνεργασία με την διεθνή πλατφόρμα ανάλυσης InStat οι υποψήφιοι για το βραβείο του Καλύτερου Νέου του Πρωταθλήματος ήταν βάση των λεπτών συμμετοχής (900 λεπτά – αντιστοιχία 10 παιχνιδιών μέχρι την 25η Αγωνιστική) και με ηλικιακό περιορισμό (21 ετών στο ξεκίνημα της σεζόν). Οι υποψήφιοι τέθηκαν […]

The post Κορυφαίος νέος του πρωταθλήματος ο Μαρίνος: «Ευχαριστώ την ΟΜΟΝΟΙΑ» appeared first on

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πρέπει να το παραδεχτούμε ότι η επικοινωνιακή ικανότητα των Ουκρανών είναι εντυπωσιακή. Δυο καμένα ρωσικά τανκ από την εισβολή στην Ουκρανία εκτίθενται στην πλατεία του Κάστρου στην Βαρσοβία. Οι υπεύθυνοι της κίνησης ανέφεραν ότι έχουν σκοπό να εκθέσουν και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες όπως Βερολίνο, Παρίσι, Μαδρίτη και Λισσαβόνα. (AP Photo/Michal Dyjuk)

Ήξερες ότι...

Οι Εσκιμώοι είναι ο μοναδικός λαός που δεν παίζει τυχερά παιχνίδια.

Σήμερα


Τρίτη
28
Ιουνίου
2022

Γιορτάζουν : Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα

1859
Διεξάγονται στο Νιούκαστλ της Αγγλίας τα πρώτα καλλιστεία σκύλων.
1914
Ο Αρχιδούκας της Αυστρίας Φραγκίσκος Φερδινάνδος δολοφονείται στο Σεράγεβο από το Σέρβο φοιτητή Γκαβρίλο Πρίντσιπ. Η ενέργεια αυτή έγινε η αφορμή για την έναρξη του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου.
1919
Υπογράφεται η Συνθήκη των Βερσαλλιών.
1964
Δημιουργείται η Οργάνωση Αφροαμερικάνικης Ενότητας από τον Μάλκομ Χ.
1980
Πρώτη πτήση αεροπλάνου που κινείται με ηλιακή ενέργεια, πρόκειται για το αεροσκάφος "Γκοσάμερ Πέγκουιν" με χειριστή τον Μακ-Γκρήντυ.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy