Ολοκληρώνεται με επιτυχία η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS


Ολοκληρώνεται με επιτυχία η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS
Πάνω από 255.000 επιχειρήσεις έχουν διασυνδεθεί ή έχουν προγραμματισμένο ραντεβού για διασύνδεση εντός Απριλίου

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Βερολίνο, Γερμανία: Ο πρόεδρος της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, με τις συζύγους τους, Έλκε Μπίουντενμπέντερ και Μπριζίτ Μακρόν, τηρούν ενός λεπτού σιγή στο Μνημείο για τους Δολοφονημένους Εβραίους της Ευρώπης. Jesco Denzel Handout/EPA

Ήξερες ότι...

Κάθε χρόνο, καταγράφονται 90.000 εγκυμοσύνες από της αγγλίδες έφηβες. Από αυτές, οι 2.200 αφορούν κορίτσια κάτω των 14ων ετών!

Σήμερα


Πέμπτη
30
Μαΐου
2024

Γιορτάζουν : Κανένας

1431
Η Ζαν ντ Αρκ, γνωστή και ως Ιωάννα της Λορραίνης, καίγεται στην πυρά από ένα αγγλικό συμβούλιο στη Ρουέν της Γαλλίας
1924
Γίνεται η ιδρυτικη συνέλευση της Α.Ε.Κ. (Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπολιτών) στην Αθήνα. Αργότερα η ομάδα άλλαξε το όνομα της σε «Κωνσταντινούπολης» σε μία προσπάθεια να οικειοποιηθεί τους Έλληνες πρόσφυγες εκ Μικράς Ασίας.
1941
Ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας, φοιτητές της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και της Νομικής Αθηνών, κατεβάζουν τη γερμανική σημαία από τον ιστό στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ως ένδειξη αντίστασης στη γερμανική κατοχή.
1943
Ο Γιόζεφ Μένγκελε διορίζεται γιατρός του στρατοπέδου εξόντωσης Άουσβιτς Μπίρκεναου όπου στο εξής θα πραγματοποιήσει απάνθρωπα πειράματα με κρατούμενους.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy