Γνωρίστε το καταφύγιο γαϊδουριών στις Πάνω Κυβίδες!

 


Γνωρίστε το καταφύγιο γαϊδουριών στις Πάνω Κυβίδες!

Το Καταφύγιο Γαϊδουριών (Κύπρου), είναι ένας οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού, στην Κύπρο.

Ο οργανισμός αυτός είναι θυγατρικός του The Donkey Sanctuary, Μεγάλης Βρετανίας ο οποίος ιδρύθηκε από την Dr Elizabeth Svendsen το 1969. Είναι το μεγαλύτερο ίδρυμα γαϊδουριών σε όλο τον κόσμο, το οποίο σήμερα λειτουργεί σε 27 χώρες παγκοσμίως.

Οι επισκέπτες μπορούν να μας βρουν στο γραφείο μας στις Πάνω Κυβίδες, ένα χωριό κοντά στην πόλη της Λεμεσού.

Μάθετε περισσότερα και διαβάστε αναλυτικές

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Λωρίδα της Γάζας: Ένας άνδρας κοιτάζει έξω από ένα παράθυρο, καθώς Παλαιστίνιοι αναζητούν θύματα από τη νυχτερινή ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε σπίτι στο προσφυγικό στρατόπεδο αλ-Σάτι. Mahmoud Issa/Reuters

Ήξερες ότι...

Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας «Αδερφότητα της Μοραβίας», εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον, τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου!

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
16
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

622
Αρχή του Μουσουλμανικού ημερολόγιου.
813
Οι Βούλγαροι εμφανίζονται μπροστά στα τείχη της Κωνσταντινουπόλεως.
1826
Ο Γεώργιος Σαχτούρης και ο Κωνσταντίνος Κανάρης νικούν τον τουρκικό στόλο κοντά στην Σάμο.
1906
Καταστροφές Ελληνικών ιδρυμάτων, εκκλησιών και σχολείων της Φιλιππουπόλεως από τους Βουλγάρους.
1945
Αρχίζει να λειτουργεί το «Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας», που ιδρύθηκε με τη ΣΠ 54, με πρώτο διευθυντή τον Ηρ. Πετμεζά.