Επισκεφτήκαμε το Rose Factory στον Αγρό και μοσχομυρίσαμε το καλύτερο ροδόσταγμα της Κύπρου!

 


Επισκεφτήκαμε το Rose Factory στον Αγρό και μοσχομυρίσαμε το καλύτερο ροδόσταγμα της Κύπρου!

Το τριήμερο του κατακλυσμού μας έδωσε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας ορεινά χωριά της Λεμεσού.

 

Ένα από αυτά ο Αγρός, κεφαλοχώρι της Πιτσιλιάς ο οποίος διαθέτει έντονα τον παραδοσιακό χαρακτήρα της περιοχής. Το χωριό διαθέτει καταλύματα, εστιατόρια και καφενεία για όμορφους και χαλαρούς περιπάτους.

Φέτος, για πρώτη φορά στα 13 συνεχόμενα χρόνια της πραγματοποίησης της Γιορτής του Τριαντάφυλλου, το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγρού αποφάσισε να μην διεξαχθεί λόγω της πανδημίας την 14η Γιορτή Τριαντάφυλλου. Ωστόσο οι ξεχωριστές τριανταφυλλιές

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Αγγλία: Η Ντέμπορα Τέρνες, πρώην επικεφαλής του BBC News, μιλά στα μέσα ενημέρωσης έξω από το Broadcasting House. Η Τέρνες και ο γενικός διευθυντής του οργανισμού, Τιμ Ντέιβι, παραιτήθηκαν έπειτα από κατηγορίες ότι το BBC υπήρξε μεροληπτικό στην κάλυψή του για τον Ντόναλντ Τραμπ, τον πόλεμο στη Γάζα και τα ζητήματα που αφορούν τα διεμφυλικά άτομα. Leon Neal/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το 1756 ο μάγειρας του Ρισελιέ ετοίμαζε το γεύμα στο λιμάνι του Μαχόν για να γιορτάσουν οι Γάλλοι τη νίκη κατά των βρετανών στη ναυμαχία της Μινόρκας (1756). Το γεύμα περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, σάλτσα από κρέμα και αυγά. Όταν ο σεφ συνειδητοποίησε ότι του τελείωσε η κρέμα, έβαλε αντί αυτής λάδι και την ονόμασε Μαχονέζ. Ήταν η πρώτη μαγιονέζα.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
12
Νοεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1940
Μετά από την οικτρή ιταλική επιθετική αποτυχία στο Βορειοηπειρωτικό Μέτωπο, ο Χίτλερ εκδίδει την πρώτη του εμπιστευτική διαταγή γενικών κατευθύνσεων με αριθμό 18 προς το Γενικό Επιτελείο του, για την εκπόνηση πολεμικού σχεδίου και την προπαρασκευή επίθεσης εναντίον της Ελλάδας.