TikTok: Ένα MAGA reality show

 


TikTok: Ένα MAGA reality show
Γράφει η Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά

Το TikTok τελικά δεν πεθαίνει,  απλώς αλλάζει χέρια . Μπορεί οι έφηβοι στις ΗΠΑ να το έβλεπαν ως τον τελευταίο αλγόριθμο ελευθερίας, αυτό όμως παραδίδεται σαν έπαθλο σε έναν συνδυασμό  MAGA-friendly επενδυτών , αραβικών κεφαλαίων και τεχνολογικών κολοσσών. 

Από την εκτελεστική εντολή του Trump που «σώζει» την εφαρμογή μέχρι το δικαστήριο που έκλεισε κάθε πόρτα στην ByteDance, το σενάριο θυμίζει House of Cards και μάλιστα με

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ουκρανία: Στο καρέ αυτό από βίντεο, ένα ρωσικό όλμο Tyulpan διαμετρήματος 240 χιλιοστών εκτοξεύει πυρά προς ουκρανικές θέσεις σε άγνωστη τοποθεσία. Russian Defense Ministry Press Service/AP

Ήξερες ότι...

Η Πεζό αγόρασε από παλιά τα δικαιώματα, ώστε τα μοντέλα της να έχουν ονόματα τους αριθμούς από το 101-909, για να καμουφλάρεται με το μηδέν η τρύπα της μανιβέλας!

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
24
Οκτωβρίου
2025
Ημέρα του ΟΗΕ

Παγκόσμια Ημέρα Ακτών

Γιορτάζουν :Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα

1909
Η Ελληνική κυβέρνηση αγοράζει το Θωρηκτό Αβέρωφ. Τα 8 από τα 24 εκατομμύρια δραχμές είναι δωρεά του Αβέρωφ.
1929
Καταρρέει ο δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, αρχή της διεθνούς οικονομικής ύφεσης. Ο πανικός οδηγεί στην αναγκαστική εκποίηση 19.000.000 μετοχών. Μέσα σε λίγες ώρες χάνεται επενδυμένη υπεραξία 23 δις δολαρίων. Μέσα στη μέρα κλείνουν 50.000 επιχειρήσεις.
1935
Η Ιταλία εισβάλλει στην Αιθιοπία.
1973
Τελειώνει ο Πόλεμος του Γιομ Κιπούρ.