Σίκινος – Το κρυφό διαμάντι της Ελλάδας

 


Σίκινος – Το κρυφό διαμάντι της Ελλάδας

Η Σίκινος είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα νησιά της Ελλάδας — κι αυτό είναι ακριβώς που την κάνει τόσο ξεχωριστή. Αν και βρίσκεται ανάμεσα στη δημοφιλέστατη Ίο και τη ρομαντική Φολέγανδρο , σπάνια τη διαλέγουν οι περισσότεροι τουρίστες. Όμως η Σίκινος προσφέρει κάτι που πολλά άλλα νησιά έχουν χάσει : αυθεντικότητα, ησυχία και γνήσια κυκλαδίτικη ομορφιά .

Γιατί η Σίκινος είναι τόσο υποτιμημένη (αλλά αξίζει όσο λίγα):

1. Δεν

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πειραιάς, Ελλάδα: Σιίτες Μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται κατά τη διάρκεια πομπής για το Μουχαράμ, στο πλαίσιο της Ασούρα, στον Πειραιά. Stelios Misinas/Reuters

Ήξερες ότι...

Τον 18ο αιώνα στη Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη δουλειά του ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία!

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
14
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Νικόδημος

1789
Γαλλική Επανάσταση: Κατάληψη της Βαστίλης.
1913
Γεννήσεις: Χαβιέ Σολάνα, Ισπανός πολιτικός
1933
Gleichschaltung: Στη Γερμανία, όλα τα πολιτικά κόμματα κηρύσσονται παράνομα εκτός από το Εθνικοσοσιαλιστικό.
1977
Γεννήσεις: Πρικίπισσα Βικτωρία Επίσημη διάδοχος του βασιλικού στέμματος της Σουηδίας