Ζητούν €100 στα τμήματα πρώτων βοηθειών για τους μη δικαιούχους ΓεΣΥ

 


Ζητούν €100 στα τμήματα πρώτων βοηθειών για τους μη δικαιούχους ΓεΣΥ

Την άμεση αναστολή και επανεξέταση του μέτρου επιβολής προκαταβολής ύψους 100 ευρώ για την πρόσβαση ασθενών στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) ζητά η ΠΑΣΥΚΙ, χαρακτηρίζοντας το μέτρο «ασύμβατο με τις αρχές της ιατρικής δεοντολογίας και του καθολικού δικαιώματος πρόσβασης στην υγεία».

«Τα ΤΑΕΠ των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων αποτελούν έναν νευραλγικό χώρο για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών. Οποιαδήποτε παρέμβαση που

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σανγκάη, Κίνα: Πλήθος τουριστών επισκέπτεται το νέο flagship κατάστημα του Louis Vuitton, με σχεδίαση που θυμίζει πλοίο και προσφέρει εμπειρίες αγορών, γαστρονομίας και πολιτισμού. VCG/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου στο ηλιακό μας σύστημα είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη!

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
6
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1483
O Ριχάρδος Γ γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας.
1609
Στη Βοημία κατοχυρώνεται η ανεξιθρησκεία.
1785
Το δολάριο επιλέγεται ως η νομισματική μονάδα των Η.Π.Α.
1827
Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία υπογράφουν τη Συνθήκη του Λονδίνου για τη σύσταση ελληνικού κράτους. Στην Τουρκία επιβάλλεται η αποδοχή της Αυτονομίας της Ελλάδας, η προστασία των Ελλήνων και η διμερής κατάπαυση των εχθροπραξιών. Η μη συμμόρφωση της Τουρκίας είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή των τριών Στόλων στα ελληνικά ύδατα και στη συνέχεια τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.