“Έλα Έλα” της Ξένιας Καλογεροπούλου, στη Σκηνή 018 του ΘΟΚ


“Έλα Έλα” της Ξένιας Καλογεροπούλου, στη Σκηνή 018 του ΘΟΚ

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου παρουσιάζει μια ξεχωριστή παράσταση για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Η δεύτερη παραγωγή της Σκηνής 018 Έλα Έλα της καταξιωμένης και πολυαγαπημένης δημιουργού στο θέατρο για παιδιά, Ξένιας Καλογεροπούλου, παρουσιάζεται στο Θέατρο Αποθήκες, σε σκηνοθεσία της Λένας Κάσιου.

Η Μία δεν μπορεί να κοιμηθεί, στριφογυρίζει στο κρεβάτι της και κοιτάζει γύρω στο δωμάτιο, το οποίο ξαφνικά μοιάζει να μεταμορφώνεται σ’ έναν κόσμο γεμάτο παιχνίδια, κρυμμένες περιπέτειες και εκπλήξεις.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σεβίλλη, Ισπανία: Μέλος θρησκευτικής αδελφότητας κρατά στην αγκαλιά τον έξι μηνών γιο του κατά τη διάρκεια της πομπής της Μεγάλης Εβδομάδας στους δρόμους της Σεβίλλης. Emilio Morenatti/AP

Ήξερες ότι...

Η εθνική ορχήστρα του Μονακό είναι μεγαλύτερη σε αριθμό από το στρατό του.

Σήμερα


Δευτέρα
21
Απριλίου
2025

Γιορτάζουν : Αλεξάνδρα, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανός, Ιανή, Ιανουάριος, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα

753 π.Χ.
Σύμφωνα με το θρύλο, οι Ρωμύλος και Ρώμος ιδρύουν τη Ρώμη
1944
Οι Γαλλίδες αποκτούν δικαίωμα ψήφου.
1960
Η πρωτεύουσα της Βραζιλίας μεταφέρεται απο το Ρίο ντε Τζανέιρο στη νεότευκτη Μπραζίλια.
1967
Εκδηλώνεται στην Αθήνα στρατιωτικό πραξικόπημα, γνωστό σαν η Χούντα των Συνταγματαρχών κατά ωμή παραβίαση του τότε Συντάγματος, με αποτέλεσμα την επιβολή του δικτατορικού καθεστώτος (1967 - 1974).
1986
Καθιερώνεται επισήμως η Σημαία της Ευρώπης, με δώδεκα χρυσά άστρα που σχηματίζουν κύκλο πάνω σε μπλε φόντο.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy