Ο Αμερικανός Πρόεδρος ανακοινώνει μείωση δασμών προς την Κίνα


style=display:Σε πρόσφατη ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε πως «80% δασμός στην Κίνα φαίνεται σωστός!», αφήνοντας να εννοηθεί πως εξετάζεται μείωση των υφιστάμενων εμπορικών περιορισμών ή αλλαγή στη στρατηγική δασμών. Η ανάρτηση έρχεται σε μία περίοδο που εντείνονται οι συζητήσεις για την εμπορική πολιτική μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Όρεγκον, ΗΠΑ: Άγριες μέλισσες αλληλεπιδρούν στην είσοδο της κυψέλης τους πίσω από έναν αχυρώνα επεξεργασίας φρούτων κοντά στο Έλκτον, σε αγροτική περιοχή της νοτιοδυτικής Ορεγκον. Robin Loznak/Zuma Press Wire/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μανταρίνι ήταν άγνωστο στην Ελλάδα πριν από την Επανάσταση του '21. Το έφερε στη χώρα μας ο ρώσος ναύαρχος Χέυδεν, που συμμετείχε στη Ναυμαχία του Ναβαρίνου.

Σήμερα


Σάββατο
31
Μαΐου
2025
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Γιορτάζουν :Ερμείας, Ερμεία, Ερμειάς, Μάγος, Μάγια

1884
Ο Τζον Χάρβεϊ Κέλογκ κατοχυρώνει ως πατέντα τα κορν - φλέικς.
1911
Καθελκύεται το υπερωκεάνειο «Τιτανικός».
1999
Αρχίζει η δίκη του Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ηγέτη των Κούρδων στην Τουρκία.
2003
Τελευταία πτήση του υπερηχητικού αεροσκάφους Κονκόρντ (Concorde), των Γαλλικών Αερογραμμών (Air France).

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy