Στο σκοτάδι περιοχές της Λεμεσού λόγω βλάβης (Λίστα)


Στο σκοτάδι περιοχές της Λεμεσού λόγω βλάβης (Λίστα)

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμειναν περιοχές της Λεμεσού, λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ.

 

Συγκεκριμένα οι περιοχές στις οποίες υπάρχει διακοπή ηλεκτροδότησης είναι  μέρος της περιοχής Γερμασόγειας, η Αγία Φύλα, ο Άγιος Σπυρίδωνας και ο Απόστολος Ανδρέας.

Στην περιοχή του ποταμού Γερμασόγειας, η ηλεκτροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί γύρω στις 11 το βράδυ απόψε.

Τα συνεργεία της ΑΗΚ βρίσκονται επί ποδός για την έγκαιρη επίλυση του προβλήματος και την επαναφορά της

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Αρθροπλαστική σε καμηλοπάρδαλη: Δεν έφταιγαν τα τεράστια μακριά πόδια της. Η μόλις τριών μηνών Msituni είχε υπερέκταση των αρθρώσεων στα μπροστινά της πόδια, πάθηση που έπρεπε να διορθωθεί για να επιβιώσει. Ετσι το San Diego Zoo Safari Park όχι μόνο έβαλε το ζώο στο χειρουργείο αλλά δημιούργησε και ειδικούς νάρθηκες για να διορθώσουν το πρόβλημα του ζώου. EPA/Ken Bohn/SAN DIEGO ZOO SAFARI PARK

Ήξερες ότι...

Τα ιγκουάνα μπορούν να αυτοκτονήσουν.

Σήμερα


Τετάρτη
25
Μαΐου
2022

Γιορτάζουν : Κανένας

1521
Τερματίζεται η Δίαιτα της Βορμς όταν ο Κάρολος Ε, αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, εκδίδει το Ένδικτο της Βορμς με το οποίο κρίνει παράνομο τον Μαρτίνο Λούθηρο.
1925
Η «Δίκη των Πιθήκων» στις ΗΠΑ: Ο Τζον Σκόουπς καταδικάζεται επειδή δίδασκε τη Θεωρία της Εξελίξεως του Δαρβίνου στο σχολείο.
1973
Το αντιτορπιλικό Βέλος ΙΙ ενώ συμμετείχε σε άσκηση του NATO, για να αντισταθεί στην στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας στασίασε και αγκυροβόλησε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, αρνούμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy