Με επιτυχία στη Λάρνακα η ημερίδα για γονείς – κηδεμόνες μαθητών Στ’ Τάξης Δημοτικής Εκπαίδευσης (φώτο)
Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στη Λάρνακα, ημερίδα για γονείς/κηδεμόνες μαθητών/μαθητριών Στ’ Τάξης Δημοτικής Εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο της Ημερίδας, Λειτουργοί της Υπηρεσίας Εκπαιδευτικής Ψυχολ
Πόλη της Γάζας, Γάζα: Παλαιστίνιοι περιμένουν να παραλάβουν τρόφιμα στη συνοικία Ριμάλ, στο κεντρικό τμήμα της Πόλης της Γάζας. Xinhua/Shutterstock
Ήξερες ότι...
Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.
Συστήνεται στη Μασαχουσέτη η πρώτη Μασονική Μεγάλη Στοά των μελλοντικών Η.Π.Α.
1824
Ο Γ. Σαχτούρης καταναυμαχεί τον Τουρκικό Στόλο στη Σάμο, με αποτέλεσμα να κυριευθούν 3 τουρκικά πλοία, να βυθισθούν πολλά και να φονευθούν ή να πνιγούν 12.000 Τούρκοι.
1920
Πραγματοποιείται αποτυχημένη αποπειρα δολοφονίας εναντίον του Ελευθερίου Βενιζέλου στο σιδηροδρομικό σταθμό Gare de Lyon, στο Παρίσι, από δύο απότακτους αξιωματικούς του Ναυτικού, τον Γεώργιο Κυριάκη και τον Απόστολο Τσερέπη.