Super User Απών από τις συνομιλίες Ζελένσκι-Ερντογάν στην Τουρκία ο Γουίτκοφ Ο διπλωματικός απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ δεν θα μεταβεί στην Τουρκία, ανέφερε ανώτερος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.Διαβάστε Περισσότερα... Previous Article Ε.Ε: Μορατόριουμ στους κανόνες για την A.I. υπό την πίεση ΗΠΑ και κολοσσών Next Article F-35: Η Σαουδική Αραβία αγοράζει, η Τουρκία πιέζει, το Ισραήλ ανησυχεί Νέα δεδομένα: Παραδέχθηκε σε τρίτο ότι ενέχεται στον φόνο Δημοσθένους έναντι αμοιβής Φαίνεται να «κλείδωσαν» τον εκτελεστή Editors' choice Φόνος Δημοσθένους: Η αμοιβή, οι ρόλοι και η πληροφορία που «έκαψε» τους Γεωργιανούς alphanews.live (Κύπρος) Μαχαίρωσε τον 26χρονο ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο ο 58χρονος-Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και συνέχισε την επίθεση reporter.com.cy (Κύπρος) Αντί για χειμώνα, καλοκαίρι, ανεβαίνει κι άλλο ο υδράργυρος Editors' choice Μάχη για τη ζωή δίνει 30χρονος μετά από σφοδρή οδική σύγκρουση Editors' choice Τρόμος για 39χρονη στη Λευκωσία- Της χτύπησαν την πόρτα και τη λήστεψαν sigmalive.com (Κύπρος)
Νέα δεδομένα: Παραδέχθηκε σε τρίτο ότι ενέχεται στον φόνο Δημοσθένους έναντι αμοιβής Φαίνεται να «κλείδωσαν» τον εκτελεστή Editors' choice
Φόνος Δημοσθένους: Η αμοιβή, οι ρόλοι και η πληροφορία που «έκαψε» τους Γεωργιανούς alphanews.live (Κύπρος)
Μαχαίρωσε τον 26χρονο ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο ο 58χρονος-Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και συνέχισε την επίθεση reporter.com.cy (Κύπρος)