Πανηγυρισμοί στη Δυτική Οχθη για το «κύμα» αναγνώρισης του παλαιστινιακού κράτους
«Η αναγνώριση είναι ένα πρώτο στάδιο σε μια διαδικασία που ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί. Είναι το αποτέλεσμα ενός και πλέον αιώνα αντίστασης και αποφασιστικότητας του λαού μας», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Φατάχ.
Λονδίνο, Αγγλία: Η Ντέμπορα Τέρνες, πρώην επικεφαλής του BBC News, μιλά στα μέσα ενημέρωσης έξω από το Broadcasting House. Η Τέρνες και ο γενικός διευθυντής του οργανισμού, Τιμ Ντέιβι, παραιτήθηκαν έπειτα από κατηγορίες ότι το BBC υπήρξε μεροληπτικό στην κάλυψή του για τον Ντόναλντ Τραμπ, τον πόλεμο στη Γάζα και τα ζητήματα που αφορούν τα διεμφυλικά άτομα. Leon Neal/Getty Images
Ήξερες ότι...
Το 1756 ο μάγειρας του Ρισελιέ ετοίμαζε το γεύμα στο λιμάνι του Μαχόν για να γιορτάσουν οι Γάλλοι τη νίκη κατά των βρετανών στη ναυμαχία της Μινόρκας (1756). Το γεύμα περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, σάλτσα από κρέμα και αυγά. Όταν ο σεφ συνειδητοποίησε ότι του τελείωσε η κρέμα, έβαλε αντί αυτής λάδι και την ονόμασε Μαχονέζ. Ήταν η πρώτη μαγιονέζα.