Μακρόν: Αν ο Πούτιν δεν συναντήσει τον Ζελένσκι, θα έχει «χειριστεί» τον Τραμπ

 


Μακρόν: Αν ο Πούτιν δεν συναντήσει τον Ζελένσκι, θα έχει «χειριστεί» τον Τραμπ
Ο Μακρόν προειδοποίησε ότι αν ο Ρώσος πρόεδρος δεν τηρήσει την προθεσμία της Δευτέρας, αυτό θα αποτελεί ακόμη ένα παράδειγμα του ότι προσπαθεί να «χειριστεί» τον Τραμπ, κάτι που, όπως είπε, δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο και θα πρέπει να οδηγήσει σε νέες κυρώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πεκίνο, Κίνα: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Σι Τζινπίνγκ, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Σαχμπάζ Σαρίφ και οι επικεφαλής άλλων ξένων αντιπροσωπειών φτάνουν για να παρακολουθήσουν στρατιωτική παρέλαση στην Πλατεία Τιενανμέν. Alexander Kazakov/Sputnik/Kremlin pool/EPA

Ήξερες ότι...

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι παραιτήθηκε από το Αμερικανικό Ναυτικό, μετά τη βύθιση του πλοίου που κυβερνούσε, από εμβολισμό εχθρικού σκάφους, στις 2 Αυγούστου του 1943.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
4
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Ερμιόνη, Ερμίνα, Μωυσής,Ροζαλία, Ρόζυ, Ρόζα, Ωκεανός

1618
Από κατολισθήσεις στην Ελβετία, σκοτώνονται 1.500 άτομα.
1781
Ιδρύεται το Λος Άντζελες από 44 Ισπανούς εποίκους.
1947
Κατά τη διάρκεια του ελληνικού εμφυλίου πολέμου οι ηγέτες του Λαϊκού Κόμματος, Κωνσταντίνος Τσαλδάρης και των Φιλελεύθερων, Κωνσταντίνος Σοφούλης, συναντώνται στην αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα, και αποφασίζουν το σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού με πρωθυπουργό το δεύτερο.
1998
Ιδρύεται η Google από τους Λάρι Πέιτζ και Σεργκέι Μπριν, φοιτητές του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ στις ΗΠΑ.