Ουκρανική επίθεση σε ρωσική βάση στο Βόλγκογκραντ – Τέσσερα Su-34 επλήγησαν
Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε ότι χτύπησε τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη τύπου Su-34 σε αεροπορική βάση στην περιφέρεια του Βόλγκογκραντ, στο κεντρικό τμήμα της Ρωσίας, περίπου 900 χιλιόμετρα από τα ουκρανικά σύνορα.
Λονδίνο, Αγγλία: Η Ντέμπορα Τέρνες, πρώην επικεφαλής του BBC News, μιλά στα μέσα ενημέρωσης έξω από το Broadcasting House. Η Τέρνες και ο γενικός διευθυντής του οργανισμού, Τιμ Ντέιβι, παραιτήθηκαν έπειτα από κατηγορίες ότι το BBC υπήρξε μεροληπτικό στην κάλυψή του για τον Ντόναλντ Τραμπ, τον πόλεμο στη Γάζα και τα ζητήματα που αφορούν τα διεμφυλικά άτομα. Leon Neal/Getty Images
Ήξερες ότι...
Το 1756 ο μάγειρας του Ρισελιέ ετοίμαζε το γεύμα στο λιμάνι του Μαχόν για να γιορτάσουν οι Γάλλοι τη νίκη κατά των βρετανών στη ναυμαχία της Μινόρκας (1756). Το γεύμα περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, σάλτσα από κρέμα και αυγά. Όταν ο σεφ συνειδητοποίησε ότι του τελείωσε η κρέμα, έβαλε αντί αυτής λάδι και την ονόμασε Μαχονέζ. Ήταν η πρώτη μαγιονέζα.