Μπιλ Ακμαν: Ερχεται «οικονομικός πυρηνικός χειμώνας» – Χάνεται η εμπιστοσύνη στον Τραμπ

 


Μπιλ Ακμαν: Ερχεται «οικονομικός πυρηνικός χειμώνας» – Χάνεται η εμπιστοσύνη στον Τραμπ
O δισεκατομμυριούχος επενδυτής, ο οποίος είχε υποστηρίξει ανοιχτά τον Τραμπ κατά την προεκλογική περίοδο, εκτίμησε ότι «ο πρόεδρος χάνει την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών σε όλο τον κόσμο». Εν μέσω διεθνούς sell off η JPMorgan αύξησε τις πιθανότητες για ύφεση στις ΗΠΑ και παγκοσμίως στο 60% έως το τέλος του έτους.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σανγκάη, Κίνα: Πλήθος τουριστών επισκέπτεται το νέο flagship κατάστημα του Louis Vuitton, με σχεδίαση που θυμίζει πλοίο και προσφέρει εμπειρίες αγορών, γαστρονομίας και πολιτισμού. VCG/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου στο ηλιακό μας σύστημα είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη!

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
5
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1687
Ο Ισαάκ Νεύτων εκδίδει το κυριότερο έργο του, τις τρίτομες Μαθηματικές Αρχές της Φυσικής Φιλοσοφίας, όπου παραθέτει τα τρία αξιώματα της Μηχανικής και το νόμο της Βαρύτητας.
1943
Η επίθεση τον Γερμανών στο Κουρσκ.
1950
Η Κνεσέτ, το κοινοβούλιο του Ισραήλ, παρέχει σε όλους τους Εβραίους με νόμο το δικαίωμα να επιστρέψουν στο Ισραήλ.
1962
H Αλγερία γίνεται ανεξάρτητη από τη Γαλλία.
1975
To Πράσινο Ακρωτήριο γίνεται ανεξάρτητο κράτος από την Πορτογαλία.
1991
Ο Νέλσον Μαντέλα εκλέγεται πρόεδρος του Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου.