ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: «Το 112 δεν μπορεί να είναι λύση όταν δεν υπάρχει σχέδιο»
«Αν δεν αλλάξει το μοντέλο, θα ζούμε κάθε καλοκαίρι τον ίδιο εφιάλτη. Και η πολιτεία έχει απολέσει από καιρό το άλλοθι της έκπληξης», τόνισε ο τομεάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γ. Ψυχογιός.
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: Ο σκελετός ενός Enigmacursor mollyborthwickae εκτίθεται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Το απολίθωμα, που χρονολογείται από την ύστερη Ιουρασική περίοδο, ανήκει σε ένα είδος νέο για την επιστήμη. Neil Hall/EPA
Ήξερες ότι...
Οι Ιάπωνες έφηβοι εφευρίσκουν κάθε χρόνο 5.500 νέες λέξεις!
Η Νότιος Αφρική επιβάλλει το Απαρτχάιντ, αρχίζοντας με την απαγόρευση των μικτών γάμων.
1986
Η Αργεντινή κατακτά το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στο Μεξικό κερδίζοντας στον τελικό τη Γερμανία με 3-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής όλης της πορείας της ομάδας της Αργεντινής στο δρόμο προς την κατάκτηση του Μουντιάλ ο Ντιέγκο Μαραντόνα.
2002
Συλλαμβάνεται έπειτα από έκρηξη στον Πειραιά ο Σάββας Ξηρός. Αφετηρία για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».