GuruPolitico: Από πού βρωμάει το ψάρι;


xampoulas

GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου…

 

Από πού βρωμάει το ψάρι;

Απαγορεύσαμε τη διακίνηση φιλάθλων. Οι φιλοξενούμενη ομάδα παίζει χωρίς το κοινό της. «Μαζί με τα ξερά, κάψαμε και τα χλωρά». Μ άλλα λόγια εκτός από τους ταραξίες και τους χουλιγκάνους τιμωρήσαμε και τους καλούς οπαδούς, όπως και τους υγειώς σκεπτόμενους φιλάθλους. Μαζί με όλους αυτούς και το ποδόσφαιρο ως λαϊκό άθλημα.

Μ’ αυτό το μέτρο πιστέψαμε, ή έστω νομίσαμε, ότι θα λύσουμε το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα. Κούνια που μας κούναγε. Το πρόβλημα προφανώς είναι πιο μεγάλο και πολυδιάστατο. Θα μου πείτε, από κάπου έπρεπε ν’ αρχίσουμε. Ορθό. Όμως αν στόχος του πρώτου μέτρου είναι να εξοστρακίσουμε τους χουλιγκάνους, τότε ίσως θα πρέπει να ξεκινήσουμε από αλλού. Απ αυτούς που φανατίζουν, εξοπλίζουν και καθοδηγούν τους ανεγκέφαλους νεαρούς. Και μην με ρωτήσετε ποιοι είναι αυτοί, διότι όλοι τους γνωρίζουμε. Κι αν δεν τους γνωρίζουμε, αρκεί να δούμε το βίντεο με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο του σωματείου της Ανόρθωσης, Ευγένειο, από τους ευγενείς πέρασε αλλά δεν, Χαμπουλλά!…

Απαξιώ να σχολιάσω τα όσα δημοσίως εκστόμισε ο πρώην βουλευτής (!!), διότι θα λερώσω ανώφελα το πληκτρολόγιο μου. Απλώς θα εκφράσω την απορία μου: Ο Αθλητικός δικαστής, ο Γενικός Εισαγγελέας, η ηγεσία του ποδοσφαίρου μας, ο ΚΟΑ, το Υπουργείο Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας, δεν έχουν λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης; Να πιστέψω ότι δεν είδαν το σχετικό εμετικό βίντεο; Αποκλείεται! Το είδαν και το παραείδαν. Το ερώτημα είναι γιατί σιωπούν. Το λιγότερο που ήδη οι αρμόδιοι όφειλαν να αποφασίσουν είναι τη στέρηση της φιλάθλου ιδιότητας του εν λόγω υποκειμένου. Ωστόσο για την ώρα παραμένουν προκλητικά απαθείς. Προσωπικά εκτιμώ ότι στην προκειμένη περίπτωση η σιωπή εκτός από αμηχανία και έλλειψη αποφασιστικότητας, ίσως να υποδηλώνει και…συνενοχή!

Ω

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα: Διαδηλωτές συγκρούονται με τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης. Συνδικάτα κάλεσαν σε 24ωρη πανελλαδική απεργία ταυτόχρονα με την πρώτη θλιβερή επέτειο του δυστυχήματος του μοιραίου τρένου στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Achileas Chiras/EPA

Ήξερες ότι...

Οι άντρες της φυλής Walibri στην κεντρική Αυστραλία χαιρετιούνται μεταξύ τους πιάνοντας ο ένας το πέος του άλλου και όχι με την κλασσική χειραψία.

Σήμερα


Παρασκευή
1
Μαρτίου
2024

Γιορτάζουν : Ευδοκία, Εύη, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή, Παράσχος, Πάρης, Πάρις, Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα

1582
Θεσπίζεται το Γρηγοριανό ημερολόγιο από τον Πάπα Γρηγόριο ΙΓ.
1821
Ελληνική Επανάσταση του 1821: Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης αρχίζει την πορεία του προς τη Βλαχία αφού ενώθηκε με τα τμήματα του Γεωργάκη Ολύμπιου, του Φαρμάκη και πολλών Ελλήνων εθελοντών.
1823
Καθιερώνεται στην Ελλάδα το Γρηγοριανό Ημερολόγιο. Η 16η Φεβρουαρίου 1923 ονομάζεται 1η Μαρτίου.
1959
Ο Μακάριος επιστρέφει στην Κύπρο, όπου τον υποδέχονται με ενθουσιασμό.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy