GuruPolitico: Άκου κι αυτό κυρία Μαίρη μου…

 


GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου…

 

Άκου κι αυτό κυρία Μαίρη μου….
 
 
Ό,τι πεις κυρία Μαίρη μου! Να τους φορτώσουμε όλους σ ένα υπερωκεάνιο και να τους στείλουμε από κει που ήρθαν. Στο διάολο κι από κει πιο πέρα. Όλους - μαύρους, κίτρινους, ξανθούς, μελαχρινούς, Αφρικανούς, Ασιάτες, Ρουμάνους, Βούλγαρους - όλους μηδενός εξαιρουμένου!
 
Σκεφτήκατε όμως την επόμενη μέρα; Τι θα γίνει αν μείνουμε τελικά χωρίς τους βαρβάρους; 
 
Για πες μας κυρία Μαίρη μου, αν φύγουν όλοι οι ξένοι ποιος θα σου φέρνει το ντελίβερι στο σαλόνι και το φρέντο εσπρέσο στο γραφείο, ποια θα καθαρίζει το σπίτι, ποια θα πλένει και θα σιδερώνει τα ρούχα, ποιος θα πλένει τα τζάμια, ποιος θα περιποιείται τον κήπο σας, ποιος θα κάνει τον χαμάλη στην επιχείρηση του κυρίου Τάκη, ποιος θα καθαρίζει τους σταύλους, ποιος θα φυτεύει τις πατάτες, ποιος θα κτίζει και θα μπογιατίζει το σπίτι, ποιος θα δουλεύει στο ξενοδοχείο και στο εστιατόριο και το κυριότερο, ποια θα βγάζει περίπατο τον κυριο Περικλή και θα ξεσκατίζει τη μάνα σου; Για να μην πω και για εκείνα που δεν γίνεται να τα λέμε και να τα γράφουμε και που τα ξέρει μόνο ο κανακάρης σου….
 
Τα σκέφτηκες όλα αυτά κυρία Μαίρη μου; Για κάνε μια προσπάθεια κι ύστερα τα ξαναλέμε… 
 
Μέρκελ


Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σουμάτρα, Ινδονησία: Βουδιστές ρίχνουν ψεύτικα χρήματα για να τιμήσουν τους προγόνους τους, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Πεινασμένων Πνευμάτων στον ναό Gunung Timur. Yt Hariono/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Ο τελευταίος στρατιώτης που σκοτώθηκε στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ο Αμερικανός Χένρι Γκάνθερ. Η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός υπογράφτηκε στις 11 το πρωί της 11ης Νοεμβρίου του 1918. Στις 11:01 ο Αμερικανός στρατιώτης δέχτηκε μια μοιραία σφαίρα στο κεφάλι!

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
9
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Ιωακείμ, Κιάρα, Κιαράν

1922
Μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή η Σμύρνη παραδίδεται στους Τούρκους.
1926
Εκδηλώνεται στην Αθήνα το κίνημα του Κονδύλη με 300 νεκρούς.
1965
Μετά την εισβολή του κινεζικού στρατού, το Θιβέτ γίνεται επαρχία της Λαϊκής Δημοκρατία της Κίνας.
1991
Ανεξαρτητοποιείται από την ΕΣΣΔ η Δημοκρατία του Τατζικιστάν.
1993
Μετά τις αποχωρήσεις τεσσάρων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη «πέφτει» και προκηρύσσονται εκλογές για τις 10 Οκτωβρίου.