GuruPolitico: Αχ Πρόδρομε, λεβέντη μου!


GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου...

 

Αχ Πρόδρομε, λεβέντη μου!


Θυμάστε που έλεγα ότι «χειρότερον που τον Πρόδρομο δεν έχει»; Ε, να δείτε που στο τέλος θα αναθεωρήσω την εκτίμηση μου εκείνη...

Προτού καλά - καλά καθίσει στην υπουργική καρέκλα, η νέα υπουργός παιδείας, η δόκτορ Αθηνά Μιχαηλίδου, έπιασε τον οδηγό της και επισκέφθηκε τον Γεώργιον. Αφού του φίλησε τη δεξιά και έκαμε και 3-4 μετάνοιες, δήλωσε συγκινημένη στα ΜΜΕ: «Για μας η σχέση του υπουργείου παιδείας με την εκκλησία είναι ιδιαίτερα σημαντική. Θεωρώ δεδομένο ότι αυτή η συνεργασία θα θεσμοθετηθεί»!

Αμάν…

Την επομένη σημαιοστολίστηκε, έπιασε και πάλι τον οδηγό της και ήρθε στη Λεμεσό για τους σχολικούς εορτασμούς της εθνικής παλιγγενεσίας. Αφού επιθεώρησε τα μαθητικά αγήματα, στάθηκε μπροστά στα μικρόφωνα και δήλωσε και πάλι φουλ συγκινημένη: «Ελληνίδες, Έλληνες! Με οδηγό την 25η Μαρτίου, ορθώνουμε το ανάστημα μας και περήφανοι ως Έλληνες αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση της ιδιαίτερης πατρίδας μας και την αναγέννηση του όπου γης Ελληνισμού»!

Αμάν τζιαι ξανά αμάν…

Χριστοδουλίδη, λυπήθου μας! Τελικά «κάθε πέρσι και καλύτερα»! Παρά την δόκτορα Αθηνούλα καλύτερα τζείνον τον ευτραφή νεανία που παραθερίζει στην Αθήνα. Και αν ο Κυριάκος προορίζεται για αλλού, τι να κάνουμε, φέρε πίσω τον Πρόδρομο!!!

Αμάν, ξανά αμάν τζιαι αμάν εις το τετράγωνο που έλεγε τζι ο Χαμπιαούρης! (Λες; Δεν είν κακή ιδέα)…

Μέρκελ

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τορζόκ, Ρωσία: Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, επισκέπτεται το 344ο Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορικών Πληρωμάτων Στρατιωτικής Αεροπορίας για την εκπαίδευση στη μάχη και την μετάβαση στην περιοχή του Τβερ. Mikhail Metzel/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Στην αρχαία Ελλάδα ο άνηθος χρησιμοποιόταν, μεταξύ άλλων, για το στεφάνωμα των νικητών και με το αιθέριο έλαιό του αλείφονταν οι αθλητές γιατί το θεωρούσαν μαλακτικό και τονωτικό των μυών.

Σήμερα


Παρασκευή
29
Μαρτίου
2024

Γιορτάζουν : Κανένας

1549
Ιδρύεται η πόλη Σαλβαντόρ ντα Μπαΐα, η πρώτη πρωτεύουσα της Βραζιλίας.
1799
Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης ψηφίζει νόμο με στόχο την σταδιακή κατάργηση της δουλείας.
1864
Η Αγγλία ανακοινώνει ότι παραχωρεί τα Επτάνησα στην Ελλάδα, ως προίκα στον νέο βασιλιά Γεώργιο Α.
1901
Πρώτες κοινοβουλευτικές εκλογές στην Αυστραλία.
1974
Το διαστημόπλοιο Μάρινερ 10 παίρνει τις πρώτες κοντινές φωτογραφίες από τον πλανήτη Ερμή.
2004
Οι εξής χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ εισέρχονται στο ΝΑΤΟ: Βουλγαρία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία.
2006
Ο Ισμαήλ Χανίγια, ανώτατος πολιτικός ηγέτης της Χαμάς, αναλαμβάνει επίσημα Πρωθυπουργός της Παλαιστίνης.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy