GuruPolitico: Αχ Πρόδρομε, λεβέντη μου!


GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου...

 

Αχ Πρόδρομε, λεβέντη μου!


Θυμάστε που έλεγα ότι «χειρότερον που τον Πρόδρομο δεν έχει»; Ε, να δείτε που στο τέλος θα αναθεωρήσω την εκτίμηση μου εκείνη...

Προτού καλά - καλά καθίσει στην υπουργική καρέκλα, η νέα υπουργός παιδείας, η δόκτορ Αθηνά Μιχαηλίδου, έπιασε τον οδηγό της και επισκέφθηκε τον Γεώργιον. Αφού του φίλησε τη δεξιά και έκαμε και 3-4 μετάνοιες, δήλωσε συγκινημένη στα ΜΜΕ: «Για μας η σχέση του υπουργείου παιδείας με την εκκλησία είναι ιδιαίτερα σημαντική. Θεωρώ δεδομένο ότι αυτή η συνεργασία θα θεσμοθετηθεί»!

Αμάν…

Την επομένη σημαιοστολίστηκε, έπιασε και πάλι τον οδηγό της και ήρθε στη Λεμεσό για τους σχολικούς εορτασμούς της εθνικής παλιγγενεσίας. Αφού επιθεώρησε τα μαθητικά αγήματα, στάθηκε μπροστά στα μικρόφωνα και δήλωσε και πάλι φουλ συγκινημένη: «Ελληνίδες, Έλληνες! Με οδηγό την 25η Μαρτίου, ορθώνουμε το ανάστημα μας και περήφανοι ως Έλληνες αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση της ιδιαίτερης πατρίδας μας και την αναγέννηση του όπου γης Ελληνισμού»!

Αμάν τζιαι ξανά αμάν…

Χριστοδουλίδη, λυπήθου μας! Τελικά «κάθε πέρσι και καλύτερα»! Παρά την δόκτορα Αθηνούλα καλύτερα τζείνον τον ευτραφή νεανία που παραθερίζει στην Αθήνα. Και αν ο Κυριάκος προορίζεται για αλλού, τι να κάνουμε, φέρε πίσω τον Πρόδρομο!!!

Αμάν, ξανά αμάν τζιαι αμάν εις το τετράγωνο που έλεγε τζι ο Χαμπιαούρης! (Λες; Δεν είν κακή ιδέα)…

Μέρκελ

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ζουν ανάμεσά μας; Ο Μεξικανός δημοσιογράφος και «εξερευνητής» για την εξωγήινη ζωή Jaime Maussan έφερε τα τοσοδούλικα απολιθώματά του για εξετάσεις σε ιατρικό κέντρο στην Huixquilucan για να πείσει τους άπιστους ότι εξωγήινοι υπάρχουν. REUTERS/Raquel Cunha

Ήξερες ότι...

Η πρώτη καταδικαστική απόφαση που βασιζόταν στα δακτυλικά αποτυπώματα εκδόθηκε το 1902.

Σήμερα


Σάββατο
23
Σεπτεμβρίου
2023
Παγκόσμια Ημέρα Αμφισεξουαλικότητας

Γιορτάζουν : Ίρις, Ξανθίππη, Ξάνθιππος, Ξανθή, Ξανθούλα, Πολυξένη, Ξένη, Ξένια, Ραΐς, Ραΐδα

1719
Το Λιχτενστάιν κηρύττει ανεξαρτησία από τη Γερμανική Αυτοκρατορία.
1795
Ιδρύεται στο Παρίσι η Βουλή των 500.
1845
Ιδρύονται στην Νέα Υόρκη οι Knickerbockers, η πρώτη ομάδα μπέιζμπολ στον κόσμο.
1868
Το Πουέρτο Ρίκο ανακηρύσσει την ανεξαρτησία του από την Ισπανία.
1908
Η Βουλγαρία ανακηρύσσεται σε βασίλειο.
1973
Πρώτη υπηρεσία τελετέξτ στον κόσμο, το Ceefax teletext από την τηλεόραση του BBC.
1974
Νομιμοποίηση του ΚΚΕ.
2002
Το Βέλγιο γίνεται η δεύτερη χώρα του κόσμου που νομιμοποιεί την ευθανασία (ως υποβοηθούμενη αυτοκτονία-υπό προϋποθέσεις).
2006
Η Αυστραλία κατακτά για πρωτη φορά στην ιστορία της τον τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης γυναικών, νικώντας στον τελικό στη Βραζιλία την ομάδα της Ρωσίας, με 91-74. Το χάλκινο μετάλλιο κατακτούν οι ΗΠΑ, με νίκη επί της με διοργανώτριας Βραζιλίας με 99-79.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy