GuruPolitico: Μας πιάσανε στο… «μαϊττάππι»


GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου...

 

Μας πιάσανε στο… «μαϊττάππι»

Η ομογένεια, μας λένε στις ειδήσεις, τίμησε τον Νίκο Αναστασιάδη «για την προσφορά του στον κυπριακό λαό από τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας»… Να γελάσω, να ξεράσω ή να γυρίσω το μάτι μου; Μα για ποια προσφορά είναι που κάνετε λόγο βρε αθεόφοβοι; Για το κούρεμα, τον ενταφιασμό των προσπαθειών για λύση του κυπριακού, για την πολιτική του βολέματος και την προώθηση σε θέσεις κλειδιά των «αρίστων εκ των αρίστων», για τη διαφθορά, τη διαπλοκή ή για το πλιάτσικο με τα «χρυσά διαβατήρια» που μας έκανε ρεντίκολο σε όλο τον κόσμο; Μα καλά οι Κύπριοι της ομογένειας δεν διαβάζουν αγγλόφωνες εφημερίδες, οι οποίες αποκαλούν τον Αναστασιάδη «offshore President»; Είναι τουλάχιστον προκλητικό όλες οι δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι πέραν του 70% των Κυπρίων δεν  εμπιστεύεται την Κυβερνηση και τον Πρόεδρο κι η παροικία του Λονδίνου να του στρώνει χαλιά και να του απονέμει βραβεία και παράσημα…

Αμ το άλλο τ ακούσατε; Ο Πρόεδρος, λένε στα δελτία, «θα συζητήσει με τον Κάρολο το κυπριακό και θ ανταλλάξουν απόψεις για έξοδο από το αδιέξοδο»… Επειδή εγώ είμαι αθυρόστομη θ αποφύγω να σχολιάσω. Θα παραθέσω απλώς το tweet που έκανε στη σχετική είδηση ο γνωστός νομικός Κώστας  Βελάρης: Το θλιβερό με ΜΜΕ επεσήμανε, είναι ότι «ανακοινώνουν τις τουριστικές περιηγήσεις του προέδρου σαν προσπάθειες για λύση των προβλημάτων του λαού και την αναψυχή του σαν θυσία χάριν της χώρας»!

Προσυπογράφω και σιωπώ…

Μέρκελ

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Η άνοδος των τιμών δυστυχώς επιβαρύνει τους πάντες. Γι αυτό και η κραυγή αγωνίας έξω από το καταφύγιο των ζώων στην περιοχή της Γκίζα της Αιγύπτου, καθώς οι εθελοντές του αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα κόστη των τροφών και των φαρμάκων λόγω της αύξησης των τιμών αλλά και των περιορισμό των δωρεών, καθώς οι άνθρωποι δύσκολα αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα πια για να περισσέψουν για τα ζώα. REUTERS/Mohamed Abd El Ghany

Ήξερες ότι...

Θύμα της μεγαλύτερης επίθεσης λόξιγκα στην ιστορία υπήρξε ο Τάρλι Όσμπορν. Δέχτηκε συνολικά 435.000.098 «χτυπήματα» ως τις 13 Ιουνίου 1922 και πέθανε 11 μήνες αργότερα.

Σήμερα


Τρίτη
31
Ιανουαρίου
2023

Γιορτάζουν : Ευδοξία, Ευδοξούλα, Δόξα, Δοξούλα, Κύρος, Κύρης

1747
Ανοίγει η πρώτη κλινική για αφροδίσια νοσήματα σε νοσοκομείο του Λονδίνου.
1906
Σημειώνεται ο ισχυρότερος σεισμός, που έχει καταγραφεί με τεχνικά μέσα. Έχει μέγεθος 8,6 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και επίκεντρο στην Κολομβία.
1949
Στις ΗΠΑ, κάνει πρεμιέρα η πρώτη πρωινή σαπουνόπερα, διάρκειας μόλις 15 λεπτών.
1971
Ξεκινά η διαστημική αποστολή Απόλλο 14.
1993
Την επιβολή κυρώσεων στη Λιβύη ζητά, από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο αμερικανός πρόεδρος, Τζωρτζ Μπους

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy