GuruPolitico: Πίσω ολοταχώς!


GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου...

 

Πίσω ολοταχώς!

Έναν βουλευτή Χρύσανθο Σαββίδη τον γνωρίζετε; Εγώ ομολογώ πως μέχρι χθες αγνοούσα εντελώς την ύπαρξη του. Χθες όμως έπεσε το μάτι σε μια δήλωση του με την οποία πληροφορούσε τους αυτόχθονες ιθαγενείς, ότι έχει λίστες με φοιτητές που ενοικιάζουν φτηνά διαμερίσματα στα κατεχόμενα και ότι προτίθεται να καταθέσει πρόταση νόμου ώστε το ευρωπαϊκό μας Κράτος να σταματήσει να δίνει στα παιδιά αυτά τη φοιτητική χορηγία.

Θαυμάσια ιδέα! Εγώ εισηγούμαι ο εν λόγω βουλευτής να μην μείνει μέχρι την αποκοπή της  χορηγίας, αλλά να δημοσιοποιήσει τη συγκεκριμένη λίστα, ώστε ο κάθε γνήσιος πατριώτης σ αυτόν τον τόπο να γνωρίζει ποιοι «κοπρίτες» προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις εσχάτης προδοσίας! Ταυτόχρονα ν’ απαιτήσει από τα πανεπιστήμια μας να διαγράψουν και ν’ αποβάλουν δια παντός από τις τάξεις τους όλους αυτούς τους «απάτριδες, ελληνόφωνους ραγιάδες»! Και όχι μόνο αυτό. Θεάρεστο και εθνικά ωφέλιμο θα ήταν να διατάξει την Αστυνομία να μπαγλαρώσει όλους αυτούς τους «αλήτες» και αφού τους κουρέψει «πρώτο νούμερο», να τους φορέσει στο λαιμό μια πινακίδα που να γράφει «προδότες» και να τους περιφέρει στους δρόμους των πόλεων εξευτελίζοντας τους…

“O tempora o mores” όπως θα έλεγε και σήμερα αν ζούσε ο Κικέρωνας. Καλό είναι κάποιος να σφυρίξει στον εν λόγω βουλευτή του ΔΗΚΟ, ότι λίστες με «αντεθνικό φρόνιμα» φοιτητές είχε μόνο η Χούντα των συνταγματαρχών, η οποία τους μάζευε και τους «φρόντιζε» αναλόγως. Επίσης, ας του μεταφέρουν πως σοφό είναι ένας βουλευτής να ψάχνει και ν’ αντιμετωπίζει τις αιτίες των πραγμάτων, τους λόγους δηλαδή που αναγκάζουν φοιτητές να ψάχνουν φτηνή στέγη στα κατεχόμενα και όχι να τρέχει απλώς πίσω από τα γεγονότα  «κατσιαρίζοντας».

Εκπαιδευτικός

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Γίνονται Χριστούγεννα χωρίς τον «Καρυοθραύστη»; Οχι, θα σας απαντήσουν όσοι αγαπούν το μπαλέτο. Και πράγματι μια από τις πρώτες παραστάσεις του διάσημου έργου ανέβηκε στην Βασιλική Οπερα του Λονδίνου από όπου και η φωτογραφία. REUTERS/Toby Melville

Ήξερες ότι...

Η εθνική ορχήστρα του Μονακό είναι μεγαλύτερη σε αριθμό από το στρατό του.

Σήμερα


Τρίτη
6
Δεκεμβρίου
2022

Γιορτάζουν : Νικόλαος, Νικολέττα, Νικόλας, Νίκος, Νικολούδα, Νικολίτσα, Νικολίνα, Νικολός, Νικολής, Νικολάκης

1917
Μεγάλη έκρηξη στο λιμάνι του Χάλιφαξ (Καναδάς) προκαλεί 3.000 νεκρούς, 6.000 τραυματίες και 30.000 άστεγους.
1920
Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος Α επανέρχεται στην Ελλάδα και αποκαθίσταται στον θρόνο.
2008
Ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας δολοφονεί τον δεκαπεντάχρονο μαθητή Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια. Ακολουθούν επεισόδια σε όλη την χώρα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy