GuruPolitico: Φτάνει!


GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου...

 

Φτάνει!

Λυπούμαι κοπέλια, αλλά τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ούτε για γέλια ούτε για σάτιρα. Αντίθετα, αν θέλετε όντως ο σεξισμός στα ανώτατα δώματα της εξουσίας να σταματήσει, οφείλετε να ενώσετε τη φωνή σας με τις γυναίκες - ακτιβίστριες και να πείτε ένα μεγάλο: Φτάνει! Διότι, ελπίζω να συμφωνείτε, το πρόβλημα έχει παραγίνει: Τη μια έχουμε τον Πρόδρομο που μιλά για καλλιστεία, την άλλη τον Κυπριανού που φωτογραφίζει γυναικεία εσώρουχα, ακολούθως τον Θεμιστοκλέους που το παίζει «ο  άντρας ο πολύ νταής» και τώρα τον Τρυφωνίδη που ειρωνεύεται το ντύσιμο της Υπουργού…

Και η Πολιτεία τι κάνει; Αντί να βάλει όλους αυτούς τους φαλλοκράτες στη θέση τους, κλείνει προκλητικά τα μάτια. Και όχι μόνο αυτό. Με την όλη συμπεριφορά της φαίνεται να επιβραβεύει τέτοιες συμπεριφορές. Απλώς να θυμίσω ότι, ενώ ο λαός δια της ψήφου του άφησε τους δύο πρώτους εκτός Βουλής, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έσπευσε να τους αποκαταστήσει, διορίζοντας τον μεν Πρόδρομο Υπουργό… Παιδείας, τον δε  «φωτογράφο» Επίτροπο αγροτικών πληρωμών! Περιττό να πω ότι σε όποιαδήποτε άλλη προηγμένη πολιτισμικά και πολιτικά χώρα, οι τέσσερις σεξιστές πολιτικοί θα είχαν από την πρώτη στιγμή εξοστρακιστεί από τη δημόσια σφαίρα…

Για αυτό σας λέω, η κατάσταση δεν είναι του «γελασμάτου». Τον σεξισμό, όπως και τον φασισμό, «βαθιά κατάλαβε το, δεν θα πεθάνει μονος, τσάκισέ τον»!

Μέρκελ

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Στην δημοσιότητα βρέθηκαν και πάλι οι βίσονες για όλους τους λάθος λόγους καθώς δεύτερη επίθεση δέχθηκαν επισκέπτες του Yellowstone από τα τεράστια αυτά ζώα που κάθε λογική λέει να μην τα πλησιάζεις, ιδιαίτερα δε όταν βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον. (AP Photo/Matthew Brown)

Ήξερες ότι...

Το 1800, στην Αγγλία, όποιος επιχειρούσε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει καταδικαζόταν σε θανατική ποινή!

Σήμερα


Τρίτη
5
Ιουλίου
2022

Γιορτάζουν : Κανένας

1687
Ο Ισαάκ Νεύτων εκδίδει το κυριότερο έργο του, τις τρίτομες Μαθηματικές Αρχές της Φυσικής Φιλοσοφίας, όπου παραθέτει τα τρία αξιώματα της Μηχανικής και το νόμο της Βαρύτητας.
1943
Η επίθεση τον Γερμανών στο Κουρσκ.
1950
Η Κνεσέτ, το κοινοβούλιο του Ισραήλ, παρέχει σε όλους τους Εβραίους με νόμο το δικαίωμα να επιστρέψουν στο Ισραήλ.
1962
H Αλγερία γίνεται ανεξάρτητη από τη Γαλλία.
1975
To Πράσινο Ακρωτήριο γίνεται ανεξάρτητο κράτος από την Πορτογαλία.
1991
Ο Νέλσον Μαντέλα εκλέγεται πρόεδρος του Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy