GuruPolitico: Όχι άλλα πακέτα μέτρων κατά του….Πούτιν!


GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου...

 

Όχι άλλα πακέτα μέτρων κατά του….Πούτιν!

Όταν σας τα έλεγε ο Οσάτσι, εσείς τον χλευάζατε. Μάλιστα κάποιοι «ούλτρα - φιλελέ» ζητούσατε από τον Νίκαρο να τον απελάσει. Τώρα, τι χαμπάρια πατριώτες; Τώρα που η Κύπρος καταγράφει τα ψηλότερα ποσοστά πληθωρισμού των τελευταίων σαράντα χρόνων, τι έχετε να πείτε; Ποιος καλός σύμμαχος θα μας γεμίσει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου, ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό της ΑΗΚ, ποιος θα επιδοτήσει τις αγορές μας στο σούπερ-μάρκετ και στον φούρνο; Αλήθεια, θυμάστε αν ποτέ μια πίτα μιξ και μάλιστα χωρίς αγγούρι στοίχιζε €8; Για να μην μιλήσω για τον τομέα υπηρεσιών, τα ενοίκια και τις τιμές στα είδη οικοδομής που για να τις φθάσεις χρειάζεσαι ανελκυστήρα…

Θέλετε να τιμωρήσετε τον Πούτιν, τιμωρείστε τον! Όμως εμείς, τι σας φταίξαμε κύριοι; Εκτός κι αν νομίζετε ότι με το να πληρώνουμε τη βενζίνη €2 το λίτρο πλήττουμε το ρωσικό κατεστημένο, οπότε σηκώνω τα χέρια ψηλά. Πλέον ακόμη και οι πιο «ρωσοφοβικοί» οικονομολόγοι αναγνωρίζουν, ότι τα μέτρα που λαμβάνουν οι Βρυξέλλες κατ’ εντολή εννοείται του θείου από το Αμέρικα, τον πρώτο, για να μην πω τον μόνο, που γονατίζουν είναι τον Ευρωπαίο πολίτη. Εξάλλου όλοι το βλέπουμε: κάθε νέο πακέτο κατά του…Πούτιν, ανεβάζει τον δείκτη του πληθωρισμού στις ευρωπαϊκές αγορές κατά 1,5 με 2.0 μονάδες!

Και επειδή έρχονται εκλογές, σας το λέω ξεκάθαρα: θα ψηφίσω τον υποψήφιο εκείνον που θα προτάξει τα συμφέροντα του καταναλωτή και θα υποσχεθεί εξαίρεση της Κύπρου τουλάχιστον από τα μέτρα εκείνα, τα οποία έβαλαν «φωτιά στα μπατζάκια μας» και την οικονομία μας στον γύψο!

 Για να δούμε ποιος τολμά…

Μέρκελ

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Στην δημοσιότητα βρέθηκαν και πάλι οι βίσονες για όλους τους λάθος λόγους καθώς δεύτερη επίθεση δέχθηκαν επισκέπτες του Yellowstone από τα τεράστια αυτά ζώα που κάθε λογική λέει να μην τα πλησιάζεις, ιδιαίτερα δε όταν βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον. (AP Photo/Matthew Brown)

Ήξερες ότι...

Το 1800, στην Αγγλία, όποιος επιχειρούσε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει καταδικαζόταν σε θανατική ποινή!

Σήμερα


Τρίτη
5
Ιουλίου
2022

Γιορτάζουν : Κανένας

1687
Ο Ισαάκ Νεύτων εκδίδει το κυριότερο έργο του, τις τρίτομες Μαθηματικές Αρχές της Φυσικής Φιλοσοφίας, όπου παραθέτει τα τρία αξιώματα της Μηχανικής και το νόμο της Βαρύτητας.
1943
Η επίθεση τον Γερμανών στο Κουρσκ.
1950
Η Κνεσέτ, το κοινοβούλιο του Ισραήλ, παρέχει σε όλους τους Εβραίους με νόμο το δικαίωμα να επιστρέψουν στο Ισραήλ.
1962
H Αλγερία γίνεται ανεξάρτητη από τη Γαλλία.
1975
To Πράσινο Ακρωτήριο γίνεται ανεξάρτητο κράτος από την Πορτογαλία.
1991
Ο Νέλσον Μαντέλα εκλέγεται πρόεδρος του Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy