GuruPolitico: Αυτογκόλ που στοίχισε…  


GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου...

 

 

Αυτογκόλ που στοίχισε…

Το μήνυμα που στέλνει η φωτογραφία είναι ξεκάθαρο: Μια αντροπαρέα χαριεντίζεται περιμένοντας τον σερβιτόρο να φέρει τα ορεκτικά. Οκτώ φιλαράκια τα λένε χαλαροί και χαμογελαστοί με τα ποτήρια γεμάτα. Οι όποιες διαφωνίες υπήρχαν, αν υπήρχαν, έχουν ξεπεραστεί. «Τέλος καλό, όλα καλά»!

Δεν ξέρω αν ο Χαράλαμπος κι ο Στέφανος το έχουν μετανιώσει, αλλά είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που το παιχνίδι τελειώνει προτού καν ξεκινήσει. Τσεκ ματ, δεξιό κροσέ κι ο αντίπαλος ανάσκελα στο ρινγκ.

Κι άντε τώρα να πείσεις τον ψηφοφόρο ότι απαιτείς από τον Πρόεδρο να παραιτηθεί και ότι με τη Χρυσή Αυγή της Κύπρου δεν συζητάς μέχρι να χιονίσει στο… Παραλίμνι. Καλό! Το άλλο με τον Τούρκο, τον Αμερικανό και τον Έλληνα που χάθηκαν στη ζούγκλα το ξέρεις Στέφανε; Τι κι αν η Ατταλίδου φώναζε την Πέμπτη ότι θα τα λέει έξω από τα δόντια με κάθε ευκαιρία κι ας ενοχλείται το ΕΛΑΜ; Ο Χαράλαμπος την έστειλε… μακιγιαρισμένη για ύπνο.

Δικαιολογίες του τύπου ο Στέφανος «είναι νέος στο πόστο του και χρειάζεται πίστωση χρόνου» ή ότι ο Χαράλαμπος «είναι καλός άνθρωπος και δεν σκέφτεται πονηρά» δεν περνούν. Αν δεν ήξεραν, που λέει κι ο λόγος, ας ρωτούσαν τους έμπειρους και τους υποψιασμένους. Ό,τι και να πουν ή και να κάνουν τώρα, όποια δικαιολογία κι αν βρουν, «η τάτσα έμεινε».

Απορία: Η ιδέα του χαλαρού δείπνου ήταν του Αναστασιάδη ή κάποιος του την πλάσαρε; Έτσι ή αλλιώς, ήταν μια επικοινωνιακή νίκη μεγάλης αξίας…

Μέρκελ

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Βαλτιμόρη, Μέριλαντ: Η κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key αφού ένα πλοίο με κοντέινερ την χτύπησε. Μια ομάδα δυτών προσπαθούσε να εντοπίσει τουλάχιστον επτά άτομα που πιστεύεται ότι έπεσαν στον ποταμό Patapsco ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης. Jim Lo Scalzo/EPA

Ήξερες ότι...

Η εγκληματική οργάνωση Ndrangheta (Ντραγκέτα), που δρα στην Καλαβρία της Ιταλίας, οφείλει το όνομά της στην ελληνική λέξη ανδραγάθημα.

Σήμερα


Πέμπτη
28
Μαρτίου
2024

Γιορτάζουν : Κανένας

1566
Ιδρύεται η πόλη της Βαλέτα στη Μάλτα από τους Ιππότες του Αγίου Ιωάννη.
1802
Ο Χάινριχ Όλμπερς ανακαλύπτει τον αστεροειδή 2 Παλλάς, τον δεύτερο αστεροειδή που ανακαλύφθηκε ποτέ.
1930
Η Κωνσταντινούπολη και η Άγκυρα αλλάζουν το όνομα τους σε Ισταμπούλ και Άνκαρα.
1953
Στο Ισραήλ ο ηγέτης του κόμματος Καντίμα Εχούντ Ολμέρτ κερδίζει τις εκλογές.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy