GuruPolitico: Τελικά είναι και η Δεξιά…αδέξια!


GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου...

 

Τελικά είναι και η Δεξιά…αδέξια!

Όταν κυκλοφόρησε η «Συμμορία» και παρά τον σάλο που προκάλεσε, οι κυβερνώντες προτίμησαν να τηρήσουν «σιγή ιχθύος» και με τη βοήθεια των ελεγχόμενων από αυτούς ΜΜΕ να ρίξουν το θέμα στα μαλακά.

Όταν έσκασαν οι βόμβες μεγατόνων για τα «χρυσά διαβατήρια» και τα Pandora papers, προεδρικό και ΔΗΣΥ προέβαλαν ισχυρισμούς περί τουρκικής προπαγάνδας, προσπαθώντας παράλληλα να μας πείσουν ότι ο Νίκος Αναστασιάδης δεν έχει καμία σχέση με το…δικηγορικό του γραφείο. Γελοιοποιήθηκαν.

Όταν είδαν τις προσπάθειες τους για προώθηση από το παράθυρο αλλαγών στο ΓΕΣΥ  να πέφτουν στο κενό και την αγανάκτηση του κόσμου να φουντώνει εξαιτίας της ακρίβειας, έριξαν το «γλυφιτζούρι» της αλλοίωσης του δημογραφικού  χαρακτήρα της Κύπρου από τις μεταναστευτικές ροές. Ωστόσο, τα ψεύτικα, ρατσιστικά επιχειρήματα που επικαλέστηκαν οι Νουρής και Πελεκάνος, γύρισαν μπούμερανγκ και κτύπησαν κατακούτελα Αναστασιαδη και Πινδάρου.

Όταν άρχισε η προδιαφήμιση του νέου αποκαλυπτικού, όπως αναμένεται, βιβλίου του Δρουσιώτη για το «Έγκλημα στο Κραν Μοντανά», οι «εθνικοί σωματοφύλακες» ξεκίνησαν να διαρρέουν επιλεκτικά έγγραφα των συνομιλιών προκειμένου να προλάβουν την καταιγίδα που θα ξεσπάσει…

Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με τη συνεχή αλλαγή της ατζέντας της επικαιρότητας, αποτελεί την κυρίαρχη επικοινωνιακή τακτική των κυβερνώντων. Ωστόσο ακόμη και σ’ αυτό, τα έκαναν μαντάρα. Φαίνεται ότι δεν είναι τόσο επιδέξιοι, όσο νόμιζαν.

Βέβαια το ερώτημα είναι μέχρι πότε ο Κύπριος πολίτης θα συνεχίσει να χωνεύει τον σανό που τον ταΐζουν…

Ζορό

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: Στρατιωτικά άλογα αφηνιάζουν ματωμένα στο κέντρο της πόλης αφού ξέφυγαν κατά τη διάρκεια πρωινής άσκησης. Ένας εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε: «Αρκετά μέλη προσωπικού και άλογα έχουν τραυματιστεί και λαμβάνουν την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη». Jordan Pettitt/PA

Ήξερες ότι...

Οι περισσότεροι λαοί είχαν θεοποιήσει τα ηφαίστεια: οι Έλληνες είχαν τον Ήφαιστο, οι Ρωμαίοι τον Βουλκάνο, οι Πολυνήσιοι την πανέμορφη και οξύθυμη θεά Πέλε και οι Ινδιάνοι τους θεούς Λάο και Σκελ.

Σήμερα


Πέμπτη
25
Απριλίου
2024
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ελονοσίας

Γιορτάζουν : Νίκη

1684
Απονέμεται δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση της δαχτυλήθρας.
1850
Ο βαρόνος Ρόιτερ χρησιμοποιεί 40 περιστέρια προκειμένου να μεταδώσει τις τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο. Απαρχή του Πρακτορείου Ειδήσεων Ρόιτερ
1901
Η Νέα Υόρκη γίνεται η πρώτη πολιτεία που καθιερώνει διά νόμου τις πινακίδες αδείας στα αυτοκίνητα.
1942
Στη χειρότερη τραγωδία σε ορυχείο, 1.549 εργάτες σκοτώνονται από έκρηξη στη Μαντζουρία της Κίνας

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy