![Περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν Κόμπος-αλ Χασίμι σε τηλεφωνική επικοινωνία](https://eurokerdos.cyprustimes.com/wp-content/uploads/2025/01/politics_import_img_euhttpscyprustimes.compolitikiperifereiakes-exelixeis-syzitisan-kobos-al-chasimi-se-tilefoniki-epikoinonia.jpg?#)
CYPRUSTIMES
Χαν Γιουνίς, Γάζα: Ο Αμπού Ντάκα, ένας Παλαιστίνιος που επέστρεψε με την οικογένειά του στη κατεστραμμένη πόλη μετά την εκεχειρία, προσπαθεί να συνεχίσει την καθημερινή του ζωή ανάμεσα στα ερείπια των κατεδαφισμένων σπιτιών. Ο ίδιος και η οικογένειά του μοιράζονται μια πρόχειρη σκηνή που έστησε πάνω στα απομεινάρια του πρώην σπιτιού τους. Anadolu/Getty Images
Ο συντομότερος πόλεμος στην ιστορία ήταν ανάμεσα στη Ζανζιβάρη και τη Βρετανία το 1896. Η Ζανζιβάρη παραδόθηκε μετά από 38 λεπτά.
|
||||||||||||
Εγγραφείτε στο Newsletter μας