Λεμεσός σε ρυθμούς Oktoberfest – Street food, live μουσικές & 150 καλλιτέχνες στο Cyberness στο Kolla!

 


DSC05253.jpg

 

Το Cyberness υποδέχεται το φθινόπωρο με Oktoberfest στο Kolla

 

Κάτι αλλάζει στον καιρό, οι ζεστές καλοκαιρινές μέρες δίνουν τη θέση τους στη δροσιά του φθινοπώρου. Και μαζί με την αλλαγή της εποχής, η Λεμεσός καλεί για περισσότερη δημιουργία, παρέα και χαλαρή διάθεση.

Σε αυτό το πνεύμα, ένα από τα αγαπημένα στέκια της πόλης, το Cyberness Market, επιστρέφει την Κυριακή 5 Οκτωβρίου με τη θεματική Oktoberfest Edition. Από τις 16:00 έως τις 23:00, το Kolla Culture Factory θα μεταμορφωθεί σε μια γιορτινή σκηνή συνδυάζοντας τη μουσική, τη δημιουργικότητα και την ενέργεια που χαρακτηρίζουν το Kolla.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν:

  • ? Μπύρες, κοκτέιλ και δροσερά ποτά
  • ? Street food & bratwurst, γλυκά και άλλα τοπικά εδέσματα
  • ? Εργαστήρια & δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες
  • ? Live συγκροτήματα & DJs 
  • ?️ Περισσότερους από 150 local artists & σχεδιαστές
  • ? Υπαίθρια παιχνίδια & kids zone για όλη την οικογένεια

     

Περισσότερο από μια απλή αγορά, το Cyberness έχει εξελιχθεί σε ένα μοναδικό σημείο συνάντησης στη Λεμεσό. Έναν χώρο όπου η δημιουργικότητα, η διασκέδαση και η ελεύθερη έκφραση συνδυάζονται αρμονικά, δίνοντας στην κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα έναν ξεχωριστό χαρακτήρα.

Σημειώστε την ημερομηνία και ελάτε με την παρέα σας, την οικογένειά σας ή και το κατοικίδιό σας, για μια μέρα που θα σας μείνει αξέχαστη.

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης:
Ημερομηνία: Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2025
Χώρος: Kolla Culture Factory, Λεμεσός -  Φραγκλίνου Ρούζβελτ 45
Ώρα: 16:00 – 23:00
Είσοδος: Ελεύθερη | ? Pet-Friendly

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε το Kolla Culture Factory στο Instagram:

www.instagram.com/kolla.cy/



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Νήσος των Χριστουγέννων, Αυστραλία: Ένα αγόρι περπατά ανάμεσα σε κόκκινους κάβουρες κατά τη διάρκεια της ετήσιας μετανάστευσής τους. Parks Australia/AP

Ήξερες ότι...

Το 1630 ο γάλλος Καρδινάλιος Ρισελιέ διέταξε τα μαχαίρια του φαγητού να έχουν στρογγυλεμένες άκρες, για να πάψουν επιτέλους οι καλεσμένοι του να καθαρίζουν τα δόντια τους με αυτά!

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
28
Οκτωβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων Σώματος και Μεταμοσχεύσεων

Γιορτάζουν :Βήλη, Βίλια, Ευνίκη, Ευνίκα

1886
Αποκαλυπτήρια του Αγάλματος της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη.
1918
Α Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Τσεχοσλοβακία αποκτά την ανεξαρτησία της από την Αυστροουγγαρία.
1940
Η Ελλάδα μέσω του πρωθυπουργού Ιωάννη Μεταξά απαντά OXI στο τελεσίγραφο της Ιταλίας. H Ιταλία κηρύσσει πόλεμο και προσβάλλει τα από Αλβανίας σύνορα της Ελλάδας. Συνάντηση Χίτλερ - Μουσσολίνι στη Φλωρεντία, τοπική ώρα 11.00. Φύρερ, προελαύνουμε.. ήταν τα πρώτα λόγια του Μουσσολίνι.
1985
Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ανακηρύσσεται Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης