Eurovision 2025: O παραγωγός του διαγωνισμού μίλησε για τη χώρα που έχει ξεχωρίσει από τις πρόβες - «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»
Η Eurovision του 2025 μπαίνει στην τελική ευθεία για να παρουσιάσει ένα φαντασμαγορικό σόου στη Βασιλεία της Ελβετίας και, όπως αποκαλύπτει ο έμπειρος παραγωγός του διαγωνισμού Κρίστερ Μπιόρκμαν, μία από τις συμμετοχές αναμένεται να εντυπωσιάσει και να συζητηθεί έντονα.
Καππαδοκία, Τουρκία: Αερόστατα πετούν πάνω από τους ηφαιστειακούς «νεραϊδόμορφους βράχους» της Καππαδοκίας, στην κεντρική Ανατολία, περιοχή που αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Behcet Alkan/Anadolu/Getty Images
Ήξερες ότι...
Οι οδηγοί των πρώτων αυτοκινήτων ατμού ονομάστηκαν «σοφέρ», δηλαδή «θερμαστές», γιατί ζέσταιναν το νερό της μηχανής πριν ξεκινήσουν!