Συγκλονίζει ο χειρουργός για την δωρεά οργάνων του Άγγελου: Είδα το κορμί και είπα «Θεέ μου, τι πάμε να κάνουμε;»

 


Screenshot 2025 02 05 083517

Ο 3χρονος Άγγελος χάρισε ζωή με τον θάνατό του. Το αγοράκι μετά τον βασανισμό που έζησε στα χέρια της μητέρας και του πατριού του άφησε την τελευταία του πνοή ενώ τα όργανά του δόθηκαν για μεταμόσχευση.

Ο Βασίλης Βούγας, διευθυντής χειρουργικής κλινικής μεταμοσχεύσεων, μίλησε στο STAR για τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχτηκαν στο ΠΑΓΝΗ: ««Εγώ πρώτος όταν είδα το μικρό κορμάκι του είπα “ω Θεέ μου, τι πάμε να κάνουμε

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ντουμπάι, ΗΑΕ: Δρομείς συμμετέχουν στο **Dubai Run 2025**. Fadel Senna/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Ουρουγουάη σημαίνει Ποτάμι των Ζωγραφιστών Πουλιών.

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
24
Νοεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1639
Ο Τζερεμάια Χόροκς παρατηρεί το πέρασμα της Αφροδίτης μπροστά από τον Ήλιο, επιβεβαιώνοντας την πρόβλεψη που είχε κάνει ο ίδιος.
1969
Επιστροφή (προσθαλάσσωση) της αποστολής «Απόλλων 12» από τη Σελήνη.
1992
Στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας αεροπλάνο που εκτελούσε εσωτερική πτήση συντρίβεται προκαλώντας τον θάνατο και των 141 επιβαινόντων.