Λονδίνο: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 14χρονο σε λεωφορείο (video)

 


Λονδίνο: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 14χρονο σε λεωφορείο (video)

Τη ζωή του από επίθεση με μαχαίρι μέσα στο λεωφορείο που επέβαινε έχασε την Τρίτη (7/1) ένα 14χρονο αγόρι στο Λονδίνο. 

Το θύμα κατέληξε λίγο μετά την άφιξη του ασθενοφόρου στο σημείο, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές.

 Η Αστυνομία απέκλεισε το σημείο και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, όπως μεταδίδει το BBC.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Κίντλινγκτον, Αγγλία: Ο Νάιτζελ Φάρατζ, ηγέτης του κόμματος Reform UK, ποζάρει μπροστά από έναν εικονικό πίνακα αναχωρήσεων με τίτλο «Αναχωρήσεις Απελάσεων», κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου... Joanna Chan/AP

Ήξερες ότι...

Τα γνωστά σε όλους μας «νυχτικά» εμφανίστηκαν στην Ευρώπη τον 16ο αιώνα. Έως τότε, οι άνθρωποι κοιμούνταν είτε γυμνοί, είτε με τα ρούχα τους.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
27
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Αρκάδιος, Αρκάδης, Αρκαδία, Αρκάδα, Λυμπέρης, Λιμπέρης, Λιμπέριος, Λιβέριος, Λιβέρης, Οσιος, Οσία, Φανούριος, Φανούρης, Φάνης, Φανή, Φανουρία, Νούρης

443
Τα Βυζαντινά στρατεύματα ηττώνται στην Φιλιππούπολη από τους Ούννους του Αττίλα.
479 π.Χ
Η Μάχη των Πλαταιών: 100.000 Έλληνες υπό τον Σπαρτιάτη στρατηγό Παυσανία συντρίβουν 300.000 Πέρσες υπό τον στρατηγό Μαρδόνιο. Την ίδια μέρα διεξάγεται και η Ναυμαχία της Μυκάλης όπου ο Ελληνικός στόλος καταστρέφει τον Περσικό.
1906
Φονεύεται από Κομιτατζήδες ο Οπλαρχηγός Παπασταύρος Τσάμης κοντά στα Καλύβια Λάκκου (περιοχή όρους Βιτσίου).
2004
Η Μιρέλα Μανιάνι κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό στους Ολυμπιακούς αγωνές του 2004 στην Αθήνα.