Το αυστηρό σχόλιο - μήνυμα της Κάτιας Σάββα - «Το βγαίνω όταν θέλω σε μένα δεν έχει εφαρμογή» - Βίντεο

 


Το αυστηρό σχόλιο - μήνυμα της Κάτιας Σάββα - «Το βγαίνω όταν θέλω σε μένα δεν έχει εφαρμογή» - Βίντεο

Με αφορμή την υπόθεση απόδρασης του «Κομμωτή» και την έναρξη ακρόασης της υπόθεσης ενώπιον Κακουργιοδικείου, η δημοσιογράφος Κάτια Σάββα επισήμανε στην εκπομπή της την ανάγκη για διαφάνεια και λογοδοσία των αρμοδίων.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν έχουμε εμείς (ενημέρωση) από επίσημα χείλη να δούμε τι έγινε εκείνη τη μέρα, το πόρισμα. Τα ξεχνάμε, πόσα πορίσματα πάνε - κι αν ολοκληρώνονται - που πάνε…έχουν τη σημασία τους και θέλουμε και τους αρμόδιους υπουργούς

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μινεάπολις, Μινεσότα: Άτομα ντυμένα με στολές μολυβιών μεταφέρουν μία ξύστρα κατά τη διάρκεια της πέμπτης ετήσιας εκδήλωσης ακονίσματος μολυβιών στη λίμνη Lake of the Isles. Steven Garcia/NurPhoto/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Η θανατική ποινή θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά στον Κώδικα του βαβυλώνιου βασιλιά Χαμουραμπί τον 18ο αιώνα π.Χ.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
11
Ιουνίου
2026

Γιορτάζουν : Βαρθολομαίος

1184 π.Χ.
Τρωικός πόλεμος: Η Τροία κυριεύεται και καίγεται από τους Αχαιούς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Ερατοσθένη.
1788
Ο Ρώσος εξερευνητής Γκερασίμ Ισμαΐλοφ φτάνει στην Αλάσκα.
1955
Η Μερτσέντες με οδηγό τον Πιέρ Λεβέ (Pierre Levegh) πέφτει επάνω στο πλήθος των θεατών στον αγώνα των 24 ωρών του Λε Μαν. Ο οδηγός και άλλα 80 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Το δυστύχημα θεωρείται το πιο καταστροφικό στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
1962
Φρανκ Μόρρις, Τζόν Άνγλιν και Κλάρενς Άνγκλιν έγιναν οι πρώτοι και τελευταίοι μέχρι σήμερα που κατάφεραν να αποδράσουν από τις φυλακές του Αλκατράζ.
2002
Ο Αντόνιο Μεούτσι αναγνωρίστηκε από το Αμερικανικό Κογκρέσο ως ο πρώτος εφευρέτης του τηλεφώνου.