Θρίλερ με πτώμα στην θάλασσα στον Βόλο - Εξετάζεται αν είναι ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του

 


Θρίλερ με πτώμα στην θάλασσα στον Βόλο - Εξετάζεται αν είναι ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του

Συναγερμός σήμανε το πρωί στις αστυνομικές και λιμενικές αρχές του Βόλου μετά τον εντοπισμό πτώματος στην θαλάσσια περιοχή των Πευκακίων.

Τα στελέχη του Λιμεναρχείου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας μεταξύ 40-50 ετών.

Σύμφωνα με το gegonota.news εξετάζεται αν πρόκειται για τον Λ.Χ., τον 40χρονο που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του το πρωί της περασμένης Τρίτης στον Βόλο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μινεάπολις, Μινεσότα: Άτομα ντυμένα με στολές μολυβιών μεταφέρουν μία ξύστρα κατά τη διάρκεια της πέμπτης ετήσιας εκδήλωσης ακονίσματος μολυβιών στη λίμνη Lake of the Isles. Steven Garcia/NurPhoto/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Η θανατική ποινή θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά στον Κώδικα του βαβυλώνιου βασιλιά Χαμουραμπί τον 18ο αιώνα π.Χ.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
11
Ιουνίου
2026

Γιορτάζουν : Βαρθολομαίος

1184 π.Χ.
Τρωικός πόλεμος: Η Τροία κυριεύεται και καίγεται από τους Αχαιούς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Ερατοσθένη.
1788
Ο Ρώσος εξερευνητής Γκερασίμ Ισμαΐλοφ φτάνει στην Αλάσκα.
1955
Η Μερτσέντες με οδηγό τον Πιέρ Λεβέ (Pierre Levegh) πέφτει επάνω στο πλήθος των θεατών στον αγώνα των 24 ωρών του Λε Μαν. Ο οδηγός και άλλα 80 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Το δυστύχημα θεωρείται το πιο καταστροφικό στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
1962
Φρανκ Μόρρις, Τζόν Άνγλιν και Κλάρενς Άνγκλιν έγιναν οι πρώτοι και τελευταίοι μέχρι σήμερα που κατάφεραν να αποδράσουν από τις φυλακές του Αλκατράζ.
2002
Ο Αντόνιο Μεούτσι αναγνωρίστηκε από το Αμερικανικό Κογκρέσο ως ο πρώτος εφευρέτης του τηλεφώνου.