Πιάστηκε πάνω σε ποδήλατο «φτιαγμένος» με διαρρηκτικά εργαλεία - Χειροπέδες σε 46χρονο

 


Πιάστηκε πάνω σε ποδήλατο «φτιαγμένος» με διαρρηκτικά εργαλεία - Χειροπέδες σε 46χρονο

Στην σύλληψη 46χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το βράδυ της Δευτέρας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, τη Δευτέρα, γύρω στις 22:20, μέλη της Τροχαίας Πάφου στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Γεροσκήπου ανέκοψαν ποδηλάτη για έλεγχο. 

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 46χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν κατόπιν έρευνας διαρρηκτικά εργαλεία. Επίσης, σε έλεγχο ναρκοτέστ έφερε θετική ένδειξη, πρόσθεσε.

Περαιτέρω, όπως ανέφερε στο

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Φουτζίν, Κίνα: Ο Γαλαξίας πάνω από τη Φουτζίν, στην επαρχία Χεϊλονγκτζιάνγκ της βορειοανατολικής Κίνας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Η χειραψία παλιά γινόταν για να δείχνει κανείς πως είναι άοπλος!

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
25
Ιουλίου
2026

Γιορτάζουν : Άννα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Αννούλα, Ανέζα, Ανεζούλα, Ευπραξία, Ευπραξούλα, Πραξούλα, Ευπράξιος, Εύπραξος, Ολυμπία, Ολυμπιάς, Ολυμπιάδα, Ολύμπω, Ολύμπη, Ολια, Ολυμπούλα

306
Ο Κωνσταντίνος Α ανακηρύσσεται Ρωμαίος αυτοκράτορας από το στρατό του.
1570
Ο Λαλά Μουσταφά πασάς αρχίζει την πολιορκία της Λευκωσίας.
1898
Οι ΗΠΑ καταλαμβάνουν το Πουέρτο Ρίκο μετά από μικρή αντίσταση.
1907
Η Ιαπωνία κήρυξε την Κορέα Προτεκτοράτο της.
1934
Ο Μπενίτο Μουσολίνι (Benito Mussolini) εξωθήθηκε σε παραίτηση από Δικτάτορας της Ιταλίας, θέτοντας έτσι τέρμα στο φασιστικό καθεστώς που είχε επιβάλει στους Ιταλούς, που όμως στην αρχή οι ίδιοι το είχαν αποδεχθεί.
1984
Η Σοβιετική κοσμοναύτης Σβετλάνα Σαβίτσκαγια (Svetlana Savitskaya) είναι η πρώτη γυναίκα που «περπάτησε» στο διάστημα.
2000
Μεγάλο αεροπορικό δυστύχημα της Ερ Φρανς Κονκόρντ (Air France Concorde). Υπερηχητικό Κονκόρντ αμέσως μετά την απογείωσή του από το Παρίσι καιγόμενο κατέπεσε παρασύροντας στο θάνατο και τους 109 επιβαίνοντες και 4 κατοίκους παρά το σημείο της πτώσης.