Μια νέα Λάρνακα στα σκαριά


DJI_0057_resized.jpg

 

H Premium Access Group επενδύει 100 και πλέον εκατομμύρια ευρώ για την ολική ανακαίνιση του εμβληματικού «Palm Beach Hotel», το οποίο δεσπόζει στο παραλιακό μέτωπο Λάρνακας- Δεκέλειας. Στόχος, να μεταμορφωθεί σε ένα πολυτελέστατο resort, που αναμφίβολα θα προσθέσει την Κύπρο στον χάρτη των premium διακοπών.

 

Για χρόνια ολόκληρα το «Palm Beach Hotel» αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής ζωής της Λάρνακας και όχι μόνο. Οι νέοι επενδυτές, σεβόμενοι τη μακρά ιστορία του, σκοπεύουν εκτός από τη μετατροπή του σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο με premium υπηρεσίες, να δημιουργήσουν έναν προορισμό μέσα στον προορισμό. Τον προορισμό «Palm Beach Resort».

Στους χώρους του resort θα περιλαμβάνεται ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας, το οποίο θα προσφέρει προσωπική φροντίδα με εξειδικευμένες θεραπείες, σχεδιασμένες να βελτιώσουν τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική υγεία των επισκεπτών του.

PLB_Exteriors_E01_6K.jpg

Θα λειτουργήσουν επίσης εστιατόρια με έμφαση στην υψηλή γαστρονομία, ενώ θα δημιουργηθούν μεταξύ άλλων, ισόγειες ιδιωτικές κατοικίες και πύργος με διαμερίσματα για ιδιοκατοίκηση. Το δε παραλιακό μέτωπο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον μεσογειακό ήλιο, σε συνδυασμό με επιλογές ψυχαγωγίας και θαλάσσιων σπορ.

Είναι εμφανές ότι όραμα των επενδυτών Evgeni Leibovich και Shaul Keinan της Premiun Access, είναι να δημιουργήσουν ένα έργο συνώνυμο του σύγχρονου design, της απαράμιλλης αισθητικής, της διακριτικής πολυτέλειας και της αβίαστης κομψότητας. Ο απόλυτος προορισμός που θα επιτρέπει σε επισκέπτες και ενοίκους να ζήσουν τις χαρές της πολυτελούς διαβίωσης.

Το εν λόγω project αποτελεί μια φυσική εξέλιξη της αναβάθμισης που βιώνει η Λάρνακα και οι γύρω περιοχές κατά τα τελευταία χρόνια, καθιστώντας τες δικαιολογημένα ως μια δημοφιλή επιλογή για τη βάση νέων επιχειρήσεων, οι οποίες εκτός από την αναζήτηση καινούργιων γραφείων στο πλαίσιο του headquartering, ψάχνουν για κατοικίες και διαμερίσματα για ιδιοκατοίκηση των υπαλλήλων τους μαζί με τις οικογένειές τους.

Βέβαια, πέραν από τους ξένους επενδυτές, η Λάρνακα αποδεδειγμένα αποτελεί πλέον μια πόλη επιλογών. Τόσο για τους τουρίστες που αναζητούν έναν βιώσιμο προορισμό με πληθώρα ποιοτικών προτάσεων έχοντας ως επιπρόσθετο πλεονέκτημα την ύπαρξη του Διεθνούς Αερολιμένα και του λιμανιού, όσο και για όσους θέλουν να εργάζονται σ’ ένα μέρος με προσιτές επιλογές και καλύτερη ποιότητα ζωής. Συνάμα, αποτελεί μια ελκυστική επιλογή για νέα ζευγάρια που αναζητούν πιο προσιτή στέγαση και μάλιστα σε μια παραθαλάσσια πόλη, μόλις 25 λεπτά μακριά από την πρωτεύουσα.

SD_BungalowBR_A_5K.jpg

Σε αυτή την ανάπτυξη αναμφίβολα συντέλεσε και η μετακίνηση των πετρελαιοδεξαμενών, καθώς «άνοιξε» ένα νέο παραλιακό μέτωπο έκτασης 6 χιλιομέτρων, το οποίο εκτείνεται από το λιμάνι της Λάρνακας μέχρι τη Βορόκληνη, προσφέροντας ένα πρόσφορο έδαφος για ωφέλιμες επενδύσεις.

Αυτή η μεγάλη αναβάθμιση της περιοχής που σημειώθηκε τα τελευταία χρόνια, δικαιολογημένα προσελκύει 100.000 περίπου τουρίστες σε ετήσια βάση. Η πολυαναμενόμενη προσθήκη του «Palm Beach Resort» όχι μόνο θα ευνοήσει την περαιτέρω εξέλιξη, αλλά συνάμα θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και αναμφίβολα θα εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν της Κύπρου.

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Baghlan, Αφγανιστάν: Ένα μέλος της αντιναρκωτικής αστυνομίας καταστρέφει ένα χωράφι με παπαρούνες. Σχεδόν 2.430 εκτάρια χωραφιών έχουν καταστραφεί κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης για την εκκαθάριση της επαρχίας από τα ναρκωτικά. Anadolu/Getty Images

Ήξερες ότι...

Η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε ποτέ στη γη είναι -89,2 βαθμούς Κελσίου, στην Ανταρκτική το 1983.

Σήμερα


Δευτέρα
12
Αυγούστου
2024
Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας

Γιορτάζουν : Κανένας

1323
Υπογράφεται η Συνθήκη του Νέτεμποργκ ανάμεσα στη Σουηδία και τη ρωσική Δημοκρατία του Νόβγκοροντ, που διευθετεί τα μεταξύ τους σύνορα.
1898
Η διοίκηση της Δημοκρατίας της Χαβάης περνά στις ΗΠΑ.
1933
Στην Ελλάδα εγκρίνεται νομοσχέδιο για τη λογοκρισία θεατρικών έργων και κινηματογραφικών ταινιών
1942
Στην Ιαπωνία, ο πρωθυπουργός Τόγιο γλιτώνει από δολοφονική απόπειρα εναντίον του.
1951
Στο Ανατολικό Βερολίνο, τουλάχιστον ένα εκατομμύριο νέοι διαδηλώνουν υπέρ της ειρήνης και του κομμουνισμού.
1953
Σεισμός 7,2 Ρίχτερ προκαλεί το θάνατο 476 ατόμων σε Κεφαλλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο.
1964
Η Νότιος Αφρική αποκλείεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο λόγω του (απαρτχάιντ). Ο αποκλεισμός θα λήξει το 1992 με την κατάρρευση του καθεστώτος.
1981
Η ΙΒΜ παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC) στην τιμή των 1.565 δολαρίων.
2004
Παραδίδεται στην κυκλοφορία η γέφυρα Ρίου Αντιρρίου (Χαρίλαος Τρικούπης), η μεγαλύτερη καλωδιωτή γέφυρα έως τότε στον κόσμο.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy