Πανικός σε πτήση: Το πλήρωμα έκανε εμετούς- Άλλαξε πορεία


Πανικός σε πτήση: Το πλήρωμα έκανε εμετούς- Άλλαξε πορεία

Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία United Airlines, προχώρησε σε εκτροπή της πτήσης την Κυριακή μετά από ένα ζήτημα «βιολογικού κινδύνου» στο αεροπλάνο.

Η πτήση 2477 της United Airlines απογειώθηκε από το Χιούστον για τη Βοστώνη, αλλά αντιμετώπισε έκτακτη ανάγκη στον αέρα. Η πτήση επαναδρομολογήθηκε αφού ένας επιβάτης αρρώστησε, είπε η αεροπορική εταιρεία στο DailyMail.com. Σύμφωνα με την FlightAware, το Boeing 737-800 μετατράπηκε στο διεθνές αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον Ντάλες.

Σε μια αρχική

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μέκκα, Σαουδική Αραβία: Μουσουλμάνοι προσκυνητές συγκεντρώνονται στο Τζαμπάλ αλ-Ράχμα, γνωστό και ως Όρος Αραφάτ. Khaled Abdullah/Reuters

Ήξερες ότι...

Οι HΠA αγόρασαν την Αλάσκα από τη Ρωσία προς 2,5 δεκάρες το στρέμμα και το Μανχάταν από τους Ινδιάνους με 24 δολάρια.

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
9
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Ροδάνθη, Ροζάνθη

1822
Κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης, οι Τούρκοι παραδίδουν την Ακρόπολη των Αθηνών.
1920
Αρχίζει η προέλαση του Ελληνικού Στρατού στη Μικρά Ασία.
2006
Έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδόσφαιρου στη Γερμανία.