Γολγοθάς για τον μικρό Λούκα: Δεσμεύτηκε ο λογαριασμός-«Είμαστε εκτεθειμένοι»


Γολγοθάς για τον μικρό Λούκα: Δεσμεύτηκε ο &lambd

Ένα συνεχιζόμενο Γολγοθά βιώνει η οικογένεια του μικρού Λούκα, ο οποίος δίνει τη μάχη με τη λευχαιμία. Εδώ και δύο μήνες δέσμευσαν τον λογαριασμό της οικογένειας ενώ ο μικρός Λούκας πρέπει να μεταβεί στη Γερμανία.

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο πατέρας του μικρού Λούκα ο οποίος μίλησε για το μαρτύριο που περνά η οικογένεια του.

Ο κ. Ανδρέας αρχικά ανέφερε ότι «είμαστε μια εξαμελής οικογένεια με τέσσερα ανήλικα παιδιά.

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Αγγλία: Μια συλλογή ζωγραφικών έργων με τίτλο Tarot από τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ εκτίθεται στην Castle Fine Art. Τα έργα αντικατοπτρίζουν κεφάλαια από το προσωπικό του ταξίδι. Scott A Garfitt/Invision/AP

Ήξερες ότι...

Ο Αλγερινός Μοχάμεντ Σαμίρ Φεράτ γλίτωσε το θάνατο, όταν παραχώρησε τη θέση του σε κάποιον άλλον, στην πτήση προς τη Βοσνία, το 1996. Ωστόσο, ο Φεράτ σκοτώθηκε τον ίδιο χρόνο, όταν πετώντας από Νέα Υόρκη προς Παρίσι, κατέπεσε το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε.

Σήμερα


Παρασκευή
19
Ιουλίου
2024

Γιορτάζουν : Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά

711
Οι Άραβες υπό τον Ταρίκ ιμπν Ζιγιάντ νικούν τους Βησιγότθους στη μάχη της Γουαδαλέτε, στη νότια Ισπανία.
1333
Κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Πολέμου της Σκωτσέζικης Ανεξαρτησίας, οι Άγγλοι επιτυγχάνουν μία αποφασιστική νίκη εναντίον των Σκωτσέζων στη μάχη του Halidon Hill.
1608
Ο Σαμουέλ ντε Σαμπλαίν, Γάλλος χαρτογράφος και εξερευνητής, με δύο Γάλλους στρατιώτες και 60 αυτόχθονες Χιούρον έρχονται αντιμέτωποι με μια ομάδα Ιροκέζων σε ένα σημείο της σημερινής πολιτείας της Νέας Υόρκης.
1870
Γάλλοπρωσικός Πόλεμος: Η Γαλλία κηρύσσει τον πόλεμο στην Πρωσία.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy